Ege Postası
Geri

“Kendimi İzmirli gibi hissediyorum''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin 3 günlük izmir ziyaretini Egepostası’na değerlendirdi. Keskin “ kendimi İzmirli gibi hissediyorum” dedi
“Kendimi İzmirli gibi hissediyorum''
Haberler / Politika
26 Kasım 2012 Pazartesi 14:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HABER SERVİSİ- Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil’in İzmir’deki üç günlük metropol teftişi CHP örgütünde hareketli saatler yaşanmasına neden oldu. İzmir incelemelerinin ardından Egepostası’na açıklamalarda bulunan Keskin iddialı konuştu.

 

ÇOK OLUMLU BİR HAVA VAR

Keskin İlçelerde yaptığı değerlendirmelerde, parti içi kavgaların geride kaldığına işaret ederek yapılan ziyaretlerin partimizi hareketlendirdiği ortada“ diye konuştu. Keskin konuşmasına söyle devam etti; “ “İzmir’de yaptığımız incelemeler sonunda çok olumlu bir hava yakaladığımızı ifade etmem yanlış olmaz. Örgütle yaptığımız toplantılarda  her ne kadar kamuoyuna parti içinde  kavga var gibi bir hava algısı oluştursa da, burada bizim yaptığımız değerlendirmede  örgütümüzün yerel seçimlere ne kadar hazır olduğunu gördük. Bu da bizi genel merkez yöneticileri olarak mutlu etti.


SORUMLULUĞUM ARTTI


İzmir’de yakaladığımız enerjinin bütün Türkiye’ye yayılmasını sağlayacağız. Burada İzmir’de MYK’da bir temsilcisinin olmaması bize daha farklı bir sorumluk yüklüyor. Bundan sonra İzmir’de daha fazla zaman ayıracağız. Burada daha fazla olacağız. Burada şunu ifade etmek istiyorum ki , partililerimizle yaptığımız toplantılarda partilerine ne kadar sahip çıktıklarını görmekten mutlu oldum. Bize gösterilen ilgi partimize gösterilen saygıyı ortaya koyuyor. Ben Genel Başkan yardımcısı olarak kendimi İzmirli gibi hissediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası