Ege Postası
Geri

Keskin İzmir'de taksicilerin nabzını tuttu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, İzmir ziyaretinde yerel yönetimlerden genel siyasi konulara kadar halkın nabzını en iyi tutan “doğal anketörler” konumundaki taksicileri ihmal etmedi.
Keskin İzmir'de taksicilerin nabzını tuttu
Haberler / Politika
4 Şubat 2013 Pazartesi 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Karabağlar İnönü Caddesi Çeşme Durağı yakınındaki Hatay An Taksi Durağı’na uğrayan ve taksicilerle sohbet eden Keskin, “Sosyal güvenceden yoksun taksi şoförlerimizin durumu adeta, sarı alarm vermektedir. TBMM’de bize düşen görev, bu alarma kulaklarımızı tıkamamak; canımızı emanet ettiğimiz bu fedakar yurttaşlarımıza emeklerinin hakkını verecek düzenlemeleri yaşama geçirmek olmalıdır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, yoğun İzmir programı sırasında sürpriz anlık ziyaretler de gerçekleştirdi, halkın nabzını tutan “yoklama” niteliğinde sohbetler de yaptı. Keskin, CHP Karabağlar İlçe Örgütü’nün Çeşme Durağı’ndaki yeni merkezinin açılışı öncesinde CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP PM Üyesi Berrin Dilekçi, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Mutlu Akpınar ile birlikte Hatay An Taksi Durağı’ndaki taksi emekçilerine “Kazasız belasız, hayırlı işler” dileyerek, durağa bir süre konuk oldu.

“Canımızı emanet ediyoruz”

Türkiye’de önemli oranda sosyal güvenceden yoksun, kayıt dışı emekçi kesimlerin olduğuna dikkat çeken Keskin, “Bizim canımızı emanet ettiğimiz taksicilerimizin de önemli bir bölümü, sosyal güvenceden yoksun. Sağlık konularında da sıkıntılı süreçler yaşıyorlar, emeklilikleri ile ilgili hizmet günleri anlamında kayıplarla karşı karşıyalar. Güvenceden yoksunlukları, hem canımızı emanet ettiğimiz taksi şoförlerini hem de onların aile bireylerini mağdur ediyor. Bu bir nevi sosyal güvenlik sistemimizdeki sarı alarmdır. Bu mağduriyetin giderilmesi ve taksicilerin emeklerini kayıt altına alacak sosyal güvenlik düzenlemelerinin yaşama geçirilmesinin TBMM’deki takipçisi olacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası