Ege Postası
Geri

Kıbrıs Şehitleri Caddesinde zabıtalar motorlulara ceza yağdırdı

Alsancak Zabıta ekipleri bugün, motorlu taşıtlara kapalı olan Kıbrıs Şehitleri caddesini yol olarak kullanan motorlu taşıtlara ceza kesti. Geçtiğimiz hafta da 18 motorluya aynı şekilde ceza kesen zabıtalara vatandaşların tebrikleri, trafik canavarlarının haksız öfkesi ise büyüktü.
Kıbrıs Şehitleri Caddesinde zabıtalar motorlulara ceza yağdırdı
Haberler / İzmir
18 Eylül 2012 Salı 13:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ-  İzmir Büyükşehir Belediyesi Yasakları Uygulama Yönetmeliği 4/3 maddesine aykırı olarak kapalı alanda motorlu taşıt kullanma yasağını çiğneyen trafik canavarları için bugün zor bir gün oldu. Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerini bir çok insanın hayatını hiçe sayarak araç yolu olarak kullanan sürücülere zabıta ekiplerince 169 TL para cezası uygulandı.

VATANDAŞLARDAN ZABITAYA TEŞEKKÜR

 Gerek Alsancak sakinleri gerekse o caddede ailesi ve ya yakınları ile zaman geçiren vatandaşlar zabıtaya bu şekilde caydırıcı bir ceza uyguladıkları için teşekkür etti. Vatandaşların bu görüşüne karşın insanların hayatlarını hiç umursamadan yüksek hızda onlarca vatandaşın arasından geçen sürücülerin zabıtaya haksız bir tepkisi vardı. Sürücüler zabıtayı “Hak edenlere ceza kesmiyorsunuz, gelip bize kesiyorsunuz” diyerek suçladı.

ZABITALARIN YETKİSİ YOK

Bir çok zaman zabıtanın umursanmadığı, zor durumda kaldığını söyleyen zabıta ekipleri bu konudan da şikayetçi. “Polis geldiği zaman suçluların sesleri çıkmıyor. Biz olduğumuz zaman bize her şeyi yapabiliyorlar” diyen zabıta ekipleri bu konunun da çözülmesini istiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası