Ege Postası
Geri

Kılıçaslan ve Yelkenoğlu, LYS’de Kayseri’nin gururu oldu

Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Özel Kılıçaslan ve Yelkenoğlu liseleri, 5 puan türünde Kayseri birinciliği elde ederek, 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı'na damgasını vurdu. Kılıçaslan ve Yelkenoğlu liselerinin...
Kılıçaslan ve Yelkenoğlu, LYS’de Kayseri’nin gururu oldu
Haberler / Genel
3 Temmuz 2013 Çarşamba 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Özel Kılıçaslan ve Yelkenoğlu liseleri, 5 puan türünde Kayseri birinciliği elde ederek, 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı'na damgasını vurdu.

Kılıçaslan ve Yelkenoğlu liselerinin öğrencilerinden Ozan Derviş Yeşiltepe TS-1 ve TS-2 puanlarında Türkiye 20’ncisi, Sefa Parlak, TM-2 ve TM-3 puan türünde Türkiye 23’üncüsü, Talha Yılmaz TS-2'de Türkiye 39’uncusu olurken, diğer öğrencilerden Bahar Aykut, Hamdi Taha Sar, Fatih Mehmet Aksoy, Tuğçe Günay, Ahmet Faris Bingöl, Neslihan Yıldız, Muhammet Talha Daşgın ve Mehmet Furkan Uzun ise ilk binde 46 dereceye imza attı.

Elde edilen başarılarla ilgili açıklama yapan Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, “Öğrencilerimiz LYS’de geçtiğimiz yıl da büyük başarılar elde etmişler ve başta hukuk ve tıp olmak üzere en iyi bölümleri kazanarak ülkemizin gözde üniversitelerine yerleşmişlerdi. Bu yıl yine LYS’de elde ettiğimiz Türkiye dereceleri ile Kayseri’nin gururu olduk, geleceğimiz, bu altın gençlere emanet, bizlere büyük bir gurur yaşatan bu yavrularımızla ne kadar övünsek azdır.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası