Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu: Bir siyasetçi önce halka hesap vermesini bilecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halkın sorunlarını çözmenin yolunun siyasetçinin hesap vermesinden geçtiğini belirtip, "Ben halka hesap vermeyi namuslu görev kabul eden bir siyaset adamıyım. Bir siyasetçi önce halka hesap vermesini...
Kılıçdaroğlu: Bir siyasetçi önce halka hesap vermesini bilecek
Haberler / Güncel
11 Ağustos 2013 Pazar 01:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halkın sorunlarını çözmenin yolunun siyasetçinin hesap vermesinden geçtiğini belirtip, "Ben halka hesap vermeyi namuslu görev kabul eden bir siyaset adamıyım. Bir siyasetçi önce halka hesap vermesini bilecek." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas'ın Divriği ilçesi’nin ardından Zara ilçesine geçerek Zara Bal Festivali'ne katıldı. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, Müslüman coğrafyasında kan aktığına dikkat çekerek, her yerde barış olmasını istediklerini söyledi.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP Genel Başkanı, sadece Sivas'ta değil, sadece Türkiye'de değil bütün dünyada barış olmasını istediklerini belirterek, “Bakın bugün Müslüman coğrafyasında kan akıyor. Suriye'de kardeş kardeşi öldürüyor. Irak'ta aynı şekilde gün geçmiyor ki bir bomba patlıyor ve pek çok Müslüman kardeşimiz hayatını kaybediyor. Arzumuz şu yurtta da barış olsun, dünyada da barış olsun, her yerde barış olsun, her yerde huzur olsun.” şeklinde konuştu.

Vatandaşların yolunu keserek sorunlarını aktardığını dile getiren Kemal Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Sorunlu olmak iyi değildir, keşke hiç kimsenin sorunu olmasa, keşke herkes mutlu olsa. Bizim bir görevimiz var, yurttaşın sorunlarını çözmek, yurttaşın sorunlarını çözmenin yolu siyasetçinin hesap vermesinden geçer. Ben halka hesap vermeyi namuslu görev kabul eden bir siyaset adamıyım. Bir siyasetçi önce halka hesap vermesini bilecek." dedi.

Kılıçdaroğlu, halka söz verdiğini ve hiç kimsenin etnik kimliğiyle uğraşmayacağını belirterek, “Hiç kimsenin inancıyla uğraşmayacağım, insan insandır. Kimliğiyle insandır, düşüncesiyle insandır, inancıyla insandır. Herkesin kimliğine, herkesin inancına saygı göstereceğim. İnsan Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır ve benim başımın üstünde yeri vardır" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, burada Zara Belediyespor atkısı ve Zara Balı hediye edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası