Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu İzmir'de

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’e geldi. Kılıçdaroğlu şu sıralarda Tarihi Havagazı Fabrikası’nda partili belediye başkanlarıyla toplantı yapıyor.
Kılıçdaroğlu İzmir'de
Haberler / İzmir
28 Mayıs 2014 Çarşamba 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’da Buharkent’te düzenleyeceği miting öncesi İzmir’e geldi. Saat 10:45’te İzmir’e ulaşan Kılıçdaroğlu’na Genel Başkan Yardımcıları Aytun Çıray, Veli Ağababa ve Gürsel Tekin de eşlik etti.
Kılıçdaroğlu ve yardımcılarını, havalimanında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İl Başkanı Ali Engin başta olmak üzere çok sayıda belediye başkanı, ilçe başkanı ve parti yöneticisi karşıladı.Çiğli Belediyesi’ne ait KAFESAN şirketinde çalışan yaklaşık 30 işçi DİSK Genel İş önlükleriyle eylem yaptı. İşçiler “Taşerona karşı hayır”, “KAFESAN satılamaz” sloganları attı.
CHP Lideri, havalimanının ardından direkt olarak belediye başkanlarıyla yapacağı toplantı için Tarihi Havagazı Fabrikası’na geçti.Toplantıya Kocaoğlu ve CHP’li 22 ilçe beleidye başkanı dışında, Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve İl Başkanı Ali Engin de katıldı. 



ERDAL AKSÜNGER KIZDI
CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Havagazı Fabrikası’ndaki toplantıya girerken, kapıdaki görevliler “Sadece belediye başkanları girebilir” dedi. Ancak bu sırada diğer İzmir Milletvekili Mustafa Balbay toplantıdaydı. Görevlilerin bu sözleri üzerine, toplantıya giremeyen Aksünger, kafeteryaya yöneldi. Beş dakika sonra, görevliler Aksünger’in yanına gelip, “Toplantıya girebilirsiniz” dedi. Ancak kızdığı gözlenen Aksünger, toplantıya girmedi, Havagazı Fabrikası’nı terk etti. 



ALİAĞA’DAN GELDİLER
Aliağa Belediyesi’nde geçtiğimiz günlerde işten çıkarılan 105 işçi adına 4 kişilik bir grup da Havagazı Fabrikası’na geldi. İşçileri temsilen gelen grup, CHP lideriyle görüşmek istediklerini söyledi. Görevliler toplantının bitiminde Kılıçdaroğlu’nun, kendilerini dinleyeceğini ifade etti. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası