Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu: Parti içinde bana sadık 50 milletvekili var

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "En az 50 milletvekilinin parti içinde size sadık olduğu iddiasına doğru mu?" sorusuna, "Evet, doğru" yanıtını verdi. Cumhurbaşkanı adaylığı için ilk teklifin Meral Akşener'den geldiğini belirten Kılıçdaroğlu, Karar gazetesi yazarı Elif Çakır'ın Akşener’in elçisi olarak mesaj ilettiğini ifade etti.
Kılıçdaroğlu: Parti içinde bana sadık 50 milletvekili var
Haberler / Politika
9 Temmuz 2024 Salı 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’daki çalışma ofisinde gazeteci Vedat Yenerer’e gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti’nin eski Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisine sürekli olarak cumhurbaşkanı adayı olmasını istediğini ifade etti.

“İlk teklif de Meral Hanım’dan geldi” diyen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Karar gazetesi yazarı Elif Çakır bana geldi ve Akşener’in elçisi olarak, Akşener’in benim cumhurbaşkanı adayı olmamı istediğini ve kabul ederse destekleyeceği mesajını iletti. Süreç öyle başladı. Son güne kadar da Altılı Masa’daki tüm liderler de şahittir ki ‘hep adayımız siz olun’ demiştir” dedi.

YENİ PARTİ KURACAK MI?

“Yeni parti kuracak mısınız?” sorusuna Kılıçdaroğlu, “Siyaseti bırakmadım. Tam da ortasındayım (elleriyle çalışma ofisini göstererek). Yeni bir parti kurmayı hiç düşünmedim. Partim belli CHP” cevabını verdi.

“PARTİ İÇİNDE SADIK MİLLETVEKİLİ” İDDİASI

“En az 50 milletvekilinin parti içinde size sadık olduğu iddiası konuşuluyor. Doğru mu?” sorusuna Kılıçdaroğlu, “Evet, doğru” yanıtını verdi.

EKREM İMAMOĞLU YANITI

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte yürümek için görüştüğü” iddiası sorulan Kılıçdaroğlu, “Hayır, iddiaların hiçbiri doğru değil. En son Kurban Bayramı’nda arayıp bayramımı kutladı. Ondan sonra bir daha hiç görüşmedik” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası