Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu iki günlük İzmir mesaisini böyle özetledi: Yoğundu, yorgun ve mutluyum!

Kılıçdaroğlu’nu iki günlük İzmir mesaisinde yalnız bırakmayanlar arasında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan da vardı… Yerel seçimlerde İzmir’de adaylık hazırlıkları yapan bir çok ismin yakın markajına uğrayan Günaydın ve Tezcan iki günlük programı değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu kentteki iki günlük İzmir mesaisinin ardından Genel Başkan Yardımcılarına 'Yoğundu, yorgun ve mutluyum' demiş.
Kılıçdaroğlu iki günlük İzmir mesaisini böyle özetledi: Yoğundu, yorgun ve mutluyum!
Haberler / Politika
5 Kasım 2012 Pazartesi 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’deki iki günlük açılış ve temel atma maratonu kentte ses getirdi. İlçe belediyelerin gövde gösterisine dönen törenlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ilçe belediyelerini, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ve İzmirlileri öven konuşmaları ile hükümete yönelik tarım, bütünşehir yasası ve Cumhuriyet Bayramı kutlamaları eksenindeki salvolarıyla adeta ilçelerde CHP mitingi yaşattı.

Kılıçdaroğlu’nu iki günlük İzmir mesaisinde yalnız bırakmayanlar arasında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan da vardı… Yerel seçimlerde İzmir’de adaylık hazırlıkları yapan bir çok ismin yakın markajına uğrayan Günaydın ve Tezcan iki günlük programı değerlendirdi.

GÜNAYDIN: BAŞKANLARIN HALKLA KUCAKLAŞMASINI GÖRDÜK
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın İzmir’deki iki günlük programı değerlendirdi. Günaydın, “ Yoğun ve son derece iyi bir program geçirdik. İzmir son derece diriydi. Açılışlar iyi planlanmıştı. Belediye başkanlarımızın hem hizmetlerini gördük hem de onların halkla bütünleşmesine şahit olduk” dedi.

“BASKILARA RAĞMEN İYİ HİZMET VERİYORLAR”

CHP’li belediyelerin hizmetlerini tıkamak için hükümetin engeller çıkardığının altını çizen Günaydın, “ Belediyelerimize yapılan operasyonlarla, kentsel dönüşümdeki projelerine onay vermeyerek hizmet etmelerini engelliyorlar. İzmir’de belediyelerimizin sayısı fazla olduğu için bu baskı daha net ortaya çıkıyor. Ancak gördük ki baskılara rağmen belediye başkanlarımız gerçekten kaliteli ve insan odaklı hizmetler yapıyorlar” dedi.

“GENEL BAŞKAN ‘YORGUN VE MUTLUYUM’ DEDİ”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir mesai bitiminde iki günlük maratonu değerlendirdiğini belirten Günaydın, “Sayın Genel Başkanımız’ın gün sonundaki ilk cümleleri ‘yoğundu, yorgun ve mutluyum’ oldu. Özellikle İzmir’in kuzeyden güneye bir çok noktasına ziyaret yapılmasından memnun olduğunu dile getirdi” dedi.

TEZCAN: İZMİR KENDİNE YAKIŞANI YAPTI

CHP Aydın Milletvekili ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’da İzmir’e övgü yağdırdı. İki günlük programı ‘İzmir kendine yakışanı yaptı’ diyerek özetleyen Tezcan, “ İzmirlilere teşekkür ediyorum. Bizi coşkuyla ilgiyle ve sevgiyle karşıladılar. Belediye başkanlarımızın baskılara rağmen gerçekleştirdikleri iyi hizmetlerini gördük Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu hem kentte hem kırsalda çok seviliyor. Dürüst başarılı bir başkan. Genel Başkanımız da kendisini tüm ilçelerde övdü. Çok güzel açılışlara şahit olduk. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini gördük” dedi.

“AK PARTİ İZMİR’İ BAŞKA YERLERE BENZETEMEYECEK”
CHP İzmir İl Örgütü’nü de takdir eden Tezcan, “ AK Parti ne kadar heveslenirse heveslensin İzmir CHP’li kalacak. Ak Parti İzmir’i başka yerlere benzetemeyecek. Biz Türkiye’yi İzmir gibi yapmak istiyoruz. İzmir’i seçimlere hazır gördük. Bu da bizi çok mutlu etti.Gözümüz arkada kalmayacak “dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası