Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'ndan Bergama'ya 'Sanat, kültür ve turizm' ödülü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) “Yerel Yönetim Ödülleri 2016” ödül töreninde Bergama Belediyesi’ne “UNESCO Dünya Mirası Bergama” Projesiyle 'Sanat, kültür ve turizm' ödülü verdi.
Kılıçdaroğlu'ndan Bergama'ya 'Sanat, kültür ve turizm' ödülü
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Mart 2016 Salı 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde düzenlenen törende başarılı CHP'li belediyelere ödül verdi. Bergama Belediyesi ise 'Sanat, kültür ve turizm' dalında ödüle layık görüldü. Kılıçdaroğlu’nun elinden ödülü Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç yurt dışında olduğu için Belediye Başkan yardımcısı Ali Kahyaoğlu aldı.
 
Alınan ödül ile ilgili görüş belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Genel başkanımızın elinden böyle bir ödül almak bizler için onurdur. Aldığımız ödül ise Bergama’mızın adının sanat, kültür ve turizm ile özdeşleşmiş olduğunun bir başka göstergesidir. Çok teşekkür ediyorum” dedi. UNESCO Dünya Mirası projesiyle Bergama’nın ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığının arttırılmasını, altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla kentteki turizme yönelik mekânsal dönüşümün sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.
 
Ödül töreninde bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu. "Belediye başkanlarımız son derece başarılı belediye hizmetlerinin altına imza attı. Bizim, 'Belediye başkanlarımız başarılıdır' demenin ötesinde, bunların kamuoyuna anlatılması çok önemli" dedi.
 
500’ÜN ÜZERİNDE PROJE BAŞVURDU
SODEM Yerel Yönetim Ödülleri için belde, metropol ilçe, metropol dışı ilçe ve büyükşehir olmak üzere 100 belediyeden 500'ün üzerinde proje başvurusu geldiği belirtildi. Ödüller; kentsel dönüşüm, çevre, bilim ve tarih, istihdam, sanat-kültür ve turizm, spor, Sosyal proje, katılım ve yönetişim, tarım, sağlık, bilgi ve iletişim, gençlik ve eğitim, çocuk, sokak hayvanları,  Büyükşehir Belediyesi, üstün başarı dallarında verildi.
 
'Sanat, kültür ve turizm' dalında Bergama Belediyesi’nin yanı sıra; Yalova Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi, Mersin Yenişehir Belediyesi, İstanbul Büyükçekmece Belediyesi de aynı ödüle layık görüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası