Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'ndan darp edilen muhtara; 'geçmiş olsun' telefonu

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer’in Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Hıdır Işık’ı darp ettiği iddia edilmişti. Yaşanan olayın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun muhtar Işık'ı aradığı öğrenildi. Konuya ilişkin Egepostası'na açıklama yapan Muhtar Işık, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beni aradı.Çok üzgün olduğunu ifade etti." açıklamasında bulundu.
Kılıçdaroğlu'ndan darp edilen muhtara; 'geçmiş olsun' telefonu
Haberler / Politika
2 Haziran 2023 Cuma 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ-EGEPOSTASI- Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer'in Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Hıdır Işık’ı darp ettiği iddiaları İzmir gündemine bomba gibi düşmüştü. 

Görgü tanıklarının anlattıklarına göre, muhtarlık binasının içinde yer aldığı Uğur Mumcu Parkı’ndaki ağaçların belediye ekipleri tarafından kesilmek istenmesi üzerine vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine olay yerine gelen Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer ile Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Hıdır Işık arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Koçer’in, muhtar Işık’a tekme ve yumruk attığı ve yere düşen muhtarı yerde de tekmelemeye devam ettiği ileri sürüldü.

KILIÇDAROĞLU ARADI “ÇOK ÜZGÜNÜZ” DEDİ

Olayın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiği aktaran Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Hıdır Işık; “Sayın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun araması beni çok mutlu etti. 'Bu yaşanan olayın yaşanmaması gereken bir olay olduğunu ve geçmiş olsun' dileklerini iletti. Muhtar olarak size yapılan bu vahim olaydan dolayı üzgünüz.Bizim için muhtarlar siyaseten çok değerli kişilerdir" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası