Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı şekillendi

CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, 11- 12 ve 13 Mart'ta İzmir'de olacak. CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, Kılıçdaroğlu'nun programını ve Cumartesi günü Ödemiş'te gerçekleşecek Tarım Mitingi'nin detaylarını konuşmak üzere ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Miting hangi ilçede saat kaçta'
Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı şekillendi
Haberler / Yerel Politika
7 Mart 2016 Pazartesi 21:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 günlük İzmir mesaisinin detayları belli oldu. CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, program hakkında bilgi vermek ve Ödemiş'te gerçekleşecek Tarım/Üretici Mitingi'nin geniş katılımla gerçekleşmesini sağlamak adına ilçe başkanlarını il binasında topladı.

Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, 11 Mart Cuma günü 16:00'da İzmir'de olacak. Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde Ege Genç İş Adamları Derneği’nin (EGİAD) Swiss Otel’de düzenleyeceği toplantıya katılacak.

BAŞKANLARLA KAHVALTI
Kılıçdaroğlu'nun Cumartesi veya Pazar sabahı ilçe başkanlarıyla, konaklayacağı otelde kahvaltılı toplantı yapması planlanıyor.

PİRİŞTİNA SÜRPRİZİ
Cumartedi saat 11:00'de Büyükşehir Belediyesi'nin Ahmet Piriştina adlı yeni arabalı vapurunun hizmete giriş töreninin yapılması ağırlık kazandı. Daha önce ileri bir tarihte gerçekleşmesi düşünülen açılış, Kılıçdaroğlu'nun kente olacak olması nedeniyle Cumartesi'ye çekilmesi planlanıyor. 

MİTİNG ÖDEMİŞ'TE
Kılıçdaroğlu Cumartesi saat 14:00'te ise Ödemiş İstasyon Meydanı’nda Tarım/Üretici Mitingi yapacak. 'Üreticiyle buluşma’ adıyla gerçekleşecek mitingte CHP Lideri'nin tarım, üretim ve koooperatif üzerinden mesajlar vermesi planlanıyor.
İl Başkanı Yüksel, tüm ilçe başkanlarından ilçelerden yoğun katılım olmasını, otobüslerle Ödemiş'e çıkarma yapılmasını istedi.

SEFERİHİSAR'DA SODEM ZİRVESİ
Kılıçdaroğlu, günün geri kalan kısmıyla, Pazar gününü Seferihisar'da geçirecek. Kılıçdaroğlu,  Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başkanlık ettiği Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) proje yarışmasına katılan CHP’li belediye başkanlarına konuşma yapacak. CHP Genel Başkanı, projeleri dinledikten sonra Seferihisar’da akşam yemeği yiyecek, pazar günü de yarışmanın sonucu açıklanacak ve birinci olan belediyelere ödül verecek. 380 projenin 14 farklı kategoride yarıştığı, sadece CHP’li belediyelerin katıldığı yarışmanın amacı oluşturulan projelerin kendi il, ilçe ya da belde sınırları içinde kalmadan Türkiye’ye örnek olması. Büyükşehir, il, metropol ilçe, metropol dışı ilçe ve belde olmak üzere beş farklı alanda sadece birincilik ödülü verilecek. Ödül ise tasarım heykelciği olacak.

BORNOVA VE KARABAĞLAR'DA AÇILIŞ TALEBİ
Öte yandan Bornova ve Karabağlar Belediye Başkanları, Kılıçdaroğlu'nu ilçelerinde ağırlamak için harekete geçti. Her iki başkanda il başkanlığına Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisine açılış programı koydurmak için bastırıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası