Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu'nun ortaokul yılları

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sınıf arkadaşı"92 Kemal"i böyle anlattı:
Kılıçdaroğlu'nun ortaokul yılları
Haberler / Yerel Politika
16 Eylül 2013 Pazartesi 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, memur olan babasının görevinden dolayı çocukluk yıllarını farklı illerde geçirdi. Kılıçdaroğlu, ilkokul son sınıf ve ortaokulu Bingöl’ün Genç ilçesine okudu.

VATAN, Kılıçdaroğlu’nun okuduğu Genç Ortaokulu’nundan sınıf arkadaşı olan Bingöllü Ahmet Kaçmaz’a ulaşarak o yılları konuştu. Kaçmaz, 1963’te çekilen iki kare fotoğrafı paylaşarak o günleri anlattı. Kılıçdaroğlu’nun derslerinde başarılı bir öğrenci olduğunu kaydeden Kaçmaz şunları söyledi:

“Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Yusuf Ziya Kılıçdaroğlu da bizimle aynı sınıftaydı. Bingöl’e dışarıdan gelen özellikle memur çocukları ile hemen kaynaşamazdık. Kemal Beyl’e de öyle oldu. Ancak kendisi çok sevimli ve cana yakın birisiydi. Bu nedenle bir süre sonra benim hem yakın arkadaşım hem de sınıfın en sevilen simasi oldu.”

Kaçmaz “Kendisi cana yakın birisiydi. Okulda hep beraber vakit geçirirdik. Genç’te bağ ve bahçelere gidip oturur ders çalışırdık. Ben tam bir sözelciyken o ise sayısal alanda matematik ve fizikte çok başarılıydı” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası