Ege Postası
Geri

Kimse Yok Mu Derneği, şehit aileleri ve gazileri iftarda buluşturdu

Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi'nce şehit aileleri ve gaziler için verilen iftarda duygu dolu anlar yaşandı. Kimse Yok Mu Samsun Şubesi, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği'nin...
Kimse Yok Mu Derneği, şehit aileleri ve gazileri iftarda buluşturdu
Haberler / Genel
28 Temmuz 2013 Pazar 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi'nce şehit aileleri ve gaziler için verilen iftarda duygu dolu anlar yaşandı.

Kimse Yok Mu Samsun Şubesi, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği'nin katkılarıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar verdi. Kuran-ı Kerim'in okunduğu ve dualar edildiği iftarda duygu dolu anlar yaşandı. Samsun'da ve dünyanın 103 ülkesinde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıran Kimse Yok Mu, birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan ayında şehit aileleri ve gazileri unutmadı. EMŞAV Karadeniz Temsilciliği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi'yle görüşen Kimse Yok Mu, iftar programı düzenledi. EMŞAV'da düzenlenen iftara çok sayıda şehit ailesi ve gazi katıldı. Kimse Yok Mu gönüllüleri Kuran-ı Kerim okuyarak, dualar etti. Bazı aileler dua sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

SİZLERE HEP SAHİP ÇIKACAĞIZ

Programda konuşan Kimse Yok Mu Samsun Şubesi Müdürü Cemil Başbay, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, "İstedik ki, birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan'da da bir araya gelelim. Kimse Yok Mu olarak gazilerimiz ile aziz Mehmetçiğin bizlere emanet ettiği eşlerine, çocuklarına, anne ve babalarına elimizden geldiğince sahip çıkmakta, onları bu dünyada yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışmaktayız. Samsun'da şehit ve gazi ailelerin yanında olarak, kendilerini incitmeden, ifşa etmeden ihtiyaçlarını tespit etmekte, gerekenleri yapma noktasında gayret göstermekteyiz. Her zaman sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz." dedi.

KİMSE YOK MU DERNEĞİ'NE TEŞEKKÜR

Samsun EMŞAV Başkanı Bilal Erim de, Kimse Yok Mu'ya teşekkür ederek, "Bugün bir araya gelmemizi sağlayan dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum. Kimse Yok Mu ile birlikte pek çok program yaptık. Bu akşam da bunların bir tanesini gerçekleştiriyoruz. Her fırsatta bizlere kapılarını açan, önerilerimize sıcak bakan Kimse Yok Mu Samsun Şubesi'ne teşekkür ediyoruz. Herkesin Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik ediyorum." diye konuştu.

DİRİL'DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril de, Kimse Yok Mu'nun yurt içinde ve yurt dışında yaptığı yardımları takip ettiklerini belirterek, "Nerede bir mazlum, nerede bir ihtiyaç sahibi olsa Kimse Yok Mu'yu orada görüyoruz. Bu bize gurur veriyor. Şehit aileleri ve gazilerimizi de unutmadıkları için minnettarız. Allah daha çok kişiye yardım eli ulaştırmayı nasip etsin." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası