Ege Postası
Geri

Aldırmaz: 20 yılda yapılacak hizmetleri 3 yıla sığdırdık

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "20 yılda yapılacak hizmetleri 3 yıla sığdırdık." dedi. Aldırmaz, davet edildiği Seyhan’ın Mürseloğlu mahallesinde davul zurna ve çiçeklerle karşılandı.Aldırmaz’ı mahalleye...
Aldırmaz: 20 yılda yapılacak hizmetleri 3 yıla sığdırdık
Haberler / Genel
28 Temmuz 2013 Pazar 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "20 yılda yapılacak hizmetleri 3 yıla sığdırdık." dedi.

Aldırmaz, davet edildiği Seyhan’ın Mürseloğlu mahallesinde davul zurna ve çiçeklerle karşılandı.
Aldırmaz’ı mahalleye gelişinde Adana Muhtarlar Birliği Başkanı Soner Şimşir, Mürseloğlu mahalle muhtarı Mehmet Kiçik, çok sayıda mahalle muhtarı ve vatandaşlar karşıladı. Çocukların çiçek verip vatandaşların alkışladığı Zihni Aldırmaz, kendisine verilen çiçekleri kadınlara dağıttı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Mürseloğlu mahalle Muhtarı Mehmet Kicik, Güney Adana’ya yapılan hizmetlerden dolayı Aldırmaz’a teşekkür etti. Aldırmaz’ın çok başarılı olduğunu belirten Muhtar Mehmet Kicik, "Sizleri çok seviyoruz. Güney Adana’ya değişiklik yaşattınız. Mezarlıktaki eksikleri giderip yolları yaptınız. Hizmetler takdire şayan. Çok başarılı bir başkansınız. Bundan sonra da başkanımız olmanızı diliyoruz. Parti ayrımı gözetmeksiniz yanınızdayız." dedi.

Adana Minibüsçüler Odası Başkanı Nihaz Sözütek de Zihni Aldırmaz’a yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.
"Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum" ifadesini kullanan Zihni Aldırmaz, "Bizim görevimiz hizmet etmek. 3 yıldır görevdeyim. Göreve geldiğimde kuzey güney, doğu batı ayrımı yapmadan hizmet edeceğime söz vermiştim. Buralar ihmal edildiği için güneye daha çok hizmet vermek gerekiyordu. Çünkü başka türlü fark kapanmazdı. Bunu yaptık ve bundan sonra da hizmet edeceğiz." dedi.
Güneyde yeni bulvarlar açacaklarını ve Güney Adana’yı pırıl pırıl yapacaklarını kaydeden Aldırmaz, şöyle devam etti: "Metro devredilmediği için gelirlerimizin yüzde 40’ı kesiliyor. Tasarrruf yaparak hizmet götürüyoruz. 32 köprü yaptık, 16 bulvar açtık, 3 spor salonu hizmete soktuk. Bunun yanında okuma salonları, gençlerimiz için gençlik merkezleri yaptık. Tüm altyapı eksiklerini gideriyoruz. Eskiyen sistemi yeniliyor, ana kollektörler yapıyoruz. Şimdiye kadar 152 kilometre ana kollektör yapılmışken biz 3 yılda 105 kilometre ana kollektör yaptık. 20 yılda yapılacak hizmetleri sizlerin desteği ile 3 yıla sığdırdık. Hizmetlerimiz devam edecek ve Adana’nın kuzeyinde yaşayanlar buraya imrecekler” şeklinde konuştu.

Aldırmaz, Güney Adana’ya 3 köprü daha yapacaklarını ve güneydeki kanalın Mavi Bulvar gibi olacağını da taahhüt etti. Aldırmaz, güney mahallelerine ulaşımı sağlayan yolların bulvara dönüştürüleceğini de sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Mürseloğlu mezarlığına gidildi. Burada Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür edildi. Mezarlıkta gölgelik, gasilhane gibi tesislerin gezilmesinin ardından Kur’an-ı Kerim okundu. Zihni Aldırmaz’ın Mürseloğlu ziyaretine ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz ve Yol Müdürü Faruk Demir de katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası