Ege Postası
Geri

Yenimahalle’ye 34 yeni park daha yapılıyor

Yenimahalle Belediyesi 4 yılda 104 yeni parkı yaptı. Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 34 yeni park için daha çalışmalara start verdi. Yenileri ile birlikte ilçe, toplamda 207 bin 569 metrekare daha sosyal donatı alanına kavuşmuş olacak.Yenimahalle-...
Yenimahalle’ye 34 yeni park daha yapılıyor
Haberler / Genel
28 Temmuz 2013 Pazar 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yenimahalle Belediyesi 4 yılda 104 yeni parkı yaptı. Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 34 yeni park için daha çalışmalara start verdi. Yenileri ile birlikte ilçe, toplamda 207 bin 569 metrekare daha sosyal donatı alanına kavuşmuş olacak.

Yenimahalle- Demetevler’e 10, Çayyolu’na 8, Şentepe’ye 6, Batıkent’e 5, Susuz’a 2, Gazi Mahallesi, Ostim ve Beştepelere de 1’er adet yeni parkın yapımına başlayan belediye, toplam 34 yeni parkı yaklaşık 3 ay içinde tamamlayacak. Ekipler ayrıca, projeleri çizilen yeni yeşil alanlarıyla da bu rakamı artırmayı hedefliyor.

Başkan Fethi Yaşar, “Önemli olan devletin kaynaklarını halkın yararına kullanmak; demokrasinin kurallarını sözle değil eylemle yaşatabilmektir. Gücümüz yettiğince ilçemiz için elimizden gelenin fazlasını yapma gayretindeyiz. Bu parklarımızı da ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası