Ege Postası
Geri

Osmaniye'de iftar coşkusu

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek beldesinde faaliyet gösteren Ellek Okuma Salonu adına Düziçi Eğitim Gönüllüleri Derneği beldede 1500 kişiye iftar verdi. Ellek halkının büyük ilgi gösterdiği iftara, AK Parti Osmaniye Milletvekili...
Osmaniye'de iftar coşkusu
Haberler / Genel
27 Temmuz 2013 Cumartesi 05:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek beldesinde faaliyet gösteren Ellek Okuma Salonu adına Düziçi Eğitim Gönüllüleri Derneği beldede 1500 kişiye iftar verdi.

Ellek halkının büyük ilgi gösterdiği iftara, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, Ellek Belediye Başkanı İshak Yeşildemir, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tektaş, velilerin ve öğrencilerin katılımlarından ve alakalarından dolayı son derece memnun olduklarını kaydetti. Tektaş, "Amacımız iftar vesilesiyle görüşme, tanışma ve kaynaşmaktı. Allah'ın rahmetinin sağanak sağanak yağdığı bugünlerde bundan daha güzel çalışmalar olamaz. İnşallah Ramazan ayı boyunca bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz" diye konuştu.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ise okuma salonlarının sıcak, şefkatli ve merhamet duygularının zirvede olduğu böylesi bereket dolu bir ayda, iftar programı düzenleyerek öğrencilerin ve velilerin bir araya gelmesinden memnuniyetlerini dile getirdi.

Ellek Belediye Başkanı İshak Yeşildemir, "Beldemizde yapılan böyle birlik ve beraberlik içerisindeki organizeleri her zaman takdirle karşıladık. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde, tüm Ellekli vatandaşlarımızla birlikte yeni projelere imza atacağız inşallah. Bu tür iftar programları bir başlangıçtır. Tüm vatandaşlarıma hayırlı ramazanlar diliyorum" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası