Ege Postası
Geri

AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, esnafı ziyaret etti

Samsun'da esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, her zaman milletin içinde olduklarını söyledi. Demir, AK Parti'nin milletin içerisinde olduğu için bu kadar başarılı olduğunu ifade etti. "MİLLETLE BİRLİKTE...
AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, esnafı ziyaret etti
Haberler / Genel
28 Temmuz 2013 Pazar 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun'da esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, her zaman milletin içinde olduklarını söyledi. Demir, AK Parti'nin milletin içerisinde olduğu için bu kadar başarılı olduğunu ifade etti.

"MİLLETLE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ"

Samsun'un İlkadım ilçesinde esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla görüşen Milletvekili Demir, AK Parti’nin milletin içinde yer alarak gücünü kazandığını söyledi. Milletin iradesinin AK Parti için önemli olduğuna dikkati çeken Demir, "Bu milletin içinde olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Biz milletin olduğu yerde olmaya devam edeceğiz. Millet neredeyse gidip onlara selam veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Partimiz böyle yaptığı için başarılı olmuştur. Millet neredeyse biz orada olacağız, dinleyeceğiz ve milletin derdini gerçekten onların içinde olarak çözeceğiz." dedi.

"TÜRKİYE ÖNEMLİ YERLERE GELECEK"

Gelecekte Türkiye'nin çok önemli yerlere geleceğini ifade eden Milletvekili Demir, "‘Türkiye, sağcısı-solcusu, dinlisi-dinsizi, Alevisi-Sünnisi, hiçbir şekilde ayrımcılığın olmadığı, insanların barış içinde yaşadığı bir ülke haline gelecektir. Eğitimde, sağlıkta, ekonomide önemli reformlar yapılıyor. Bunlar esnafımız, gencimiz, yaşlımız, kadınlarımız ve çocuklarımız için gerçekleşiyor. Yaptığımız bu adımları da milletimizin içinde olduğumuz için biliyoruz. Her fırsatta vatandaşlarımızı dinliyor, talep ve önerileri de dikkate alıyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası