Ege Postası
Geri

Kınık'ta doğalgaza ilk kazma

İzmir'in Kınık İlçesi'ne doğalgaz hattı döşenmesi için için ilk kazma Yayakent Mahallesi'nde vuruldu. O ilçede doğalgaz için ilk kazma vuruldu
Kınık'ta doğalgaza ilk kazma
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ekim 2016 Çarşamba 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kınık'ta 26 kilometre çelik, 43 kilometre polipropilen olmak üzere toplam 69 kilometre doğalgaz boru hattı döşenmesi için ilk kazma Yayakent Mahallesi'nde vuruldu.

Törene AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Partili Kınık Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sezgin, Yayakent Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Dere, Kınık Çiftçi Malları Başkanı Mehmet Güray ve firma temsilcileri katıldı. 

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ilçenin gelişimine büyük katkı sağlayacak doğalgaz hattı için ilk kazmayı vurmanın sevincini yaşadıklarını belirterek "Doğalgazın 6 ay sonra ilçemize gelmesiyle Organize Sanayi Bölgesi canlanacak. Kurulacak fabrikalar sayesinde işsizlik azalacak. Doğalgazın ilçemize gelmesi için büyük çaba sarf eden milletvekillerimiz ve Başbakanımız Binali Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Doğruer, daha sonra kestiği kurbanın kanını çalışan işçilere sürdü. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası