Ege Postası
Geri

Kızılay'dan Kokut Kaymakamı Daldal'a teşekkür

Muş'un Korkut ilçesinde Kızılay Derneği'nin faaliyetlerine sağladığı katkılardan dolayı Kaymakam Adnan Daldal'a teşekkür plaketi verildi.İlçede yaptıkları bütün faaliyetlere Kaymakam Daldal’ın destek verdiğini ifade eden Fatih Bilgin,...
Kızılay'dan Kokut Kaymakamı Daldal'a teşekkür
Haberler / Genel
15 Nisan 2013 Pazartesi 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muş'un Korkut ilçesinde Kızılay Derneği'nin faaliyetlerine sağladığı katkılardan dolayı Kaymakam Adnan Daldal'a teşekkür plaketi verildi.

İlçede yaptıkları bütün faaliyetlere Kaymakam Daldal’ın destek verdiğini ifade eden Fatih Bilgin, “Biz gönüllüyüz. Hiçbir karşılık beklemeden çalışan iyilik kuruluşuyuz. Bu bağlamda faaliyetlerimize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

19 Nisanda kan bağış kampanyası başlatacaklarını belirten Bilgin, Korkutluları kan vermeye davet etti. Bilgin, “En ücra köylere kadar hizmetlerimizi götürmeye çalışıyoruz. Kan bağışı konusunda standartların üzerine ulaştık. Hedefimiz buna daha da yükseltmek. Hepimize bir gün kan lazım olabilir. Hem sağlımız hem de ihtiyacı olanlar için kan vermeliyiz. Bir ünite kan bir can demektir.” diye konuştu. Kan bağışlarında ayrıca Kızılay’ın kan tahlilleri yaptığını ve bağışçıya bilgi verdiğini aktaran Bilgin, kan vermenin önemine değindi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası