Ege Postası
Geri

Kızılay'dan elektro-akustik çalışması

İzmirli Elvan Kızılay, bir ilke imza atıp, elektro-akustik keman çalışması olan 'Less is more'u (Az daha çoktur) müzikseverlerle buluşturdu.
Kızılay'dan elektro-akustik çalışması
Haberler / İzmir
24 Ocak 2017 Salı 11:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmirli keman sanatçısı ve kompozitör Elvan Kızılay, ilk single çalışması 'Less is More' ile farklı ve yenilikçi tarzıyla elektro kemanın yeni yüzü olarak müzik listelerine girdi. Aranjörlüğünü ve müzik yönetmenliğini Türkiye'nin önde gelen müzisyenlerinden Genco Arı'nın üstlendiği, dans, electro ve akustik müziğin keman ile eşsiz buluşması olarak adlandırılan 'Less is More', genç iş adamı ve aynı zamanda müzisyen olan Poyraz Şaroğlu'nun sahibi olduğu Motiva Müzik etiketiyle piyasaya sunuldu.

Projenin klibinin çekimi önemli bir sürprize de sahne oldu. Çekim alanına gelen Motiva Müzik sahibi Poyraz Şaroğlu, dizinin üstüne çökerek yüzüğü uzattığı kız arkadaşı Elvan Kızılay'a evlenme teklifi yaptı. Genç sanatçı bu teklifle çifte mutluluk yaşadı.(DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası