Ege Postası
Geri

Kızıyla birlikte üniversitede okuyacak

İzmir'deki Gediz Üniversitesi’ne bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerden biri de 49 yaşındaki Özdemir Özdemir. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nü burslu kazanan Özdemir, başarılı bir işadamı. 1991 yılında kurduğu şirketi...
Kızıyla birlikte üniversitede okuyacak
Haberler / Güncel
6 Eylül 2013 Cuma 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'deki Gediz Üniversitesi’ne bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerden biri de 49 yaşındaki Özdemir Özdemir. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nü burslu kazanan Özdemir, başarılı bir işadamı. 1991 yılında kurduğu şirketi Tesla Elektronik’le askerî tesislerin bilgi teknolojisi altyapısını kuruyor; hem Türk Silahlı Kuvvetleri hem de NATO’ya hizmet veriyor. Özdemir, 1987’de elektronik mühendisi olarak mezun olduğu ODTÜ’den sonra tekrar öğrenci sıralarına oturmaya hazırlanıyor. Başarılı işadamının veliliğini ise üniversite öğrencisi kızı İdil üstlendi.

Özdemir Özdemir, gençlik yıllarında siyasal bilgiler eğitimi görmek istediğini ancak ailesinin de etkisiyle mühendisliği seçmek zorunda kaldığını anlattı. Bu hayalini Gediz Üniversitesi’nde gerçekleştireceğini belirterek, “Bu bölümde okumak, içimde ukde kalmıştı. Bir fırsatını bulup hedefime ulaşmak istiyordum. Bu yıl ani bir kararla üniversite sınavlarına girdim, iyi puan aldım ve Gediz Üniversitesi’ni tercih ettim. Bir yandan işlerimi sürdüreceğim, bir yandan da derslerime katılacağım. Şimdiden çok heyecanlıyım, eğitimin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi. Azmiyle örnek olan Özdemir, gençlere de şöyle seslendi: “Hayallerinizin peşini asla bırakmayın, olumsuzluklara boyun eğmeyin. Her şeyi başarabilirsiniz, yeter ki isteyin.”

Babasıyla birlikte aynı dönemde üniversite eğitimi görecek olan İdil ise, “Böyle bir babaya sahip olduğum için çok şanslıyım. Beni velisi yapması da zaten onun nasıl biri olduğunu anlatmaya fazlasıyla yetiyor. Çok başarılı olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası