Ege Postası
Geri

Kocaoğlu, geleneği bozmadı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2013 yılının son akşam yemeğinde Vardar ailesinin sofrasına konuk oldu.
Kocaoğlu, geleneği bozmadı
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Ocak 2014 Çarşamba 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Her yıl olduğu gibi yeni yılı hemşehrileriyle birlikte karşılama geleneğini bu yıl da sürdüren Başkan Kocaoğlu, Bornova Çamdibi’nde oturan Makedonya göçmeni Tezcan Vardar’ın evini ziyaret etti. Vardar’ın eşi Ebru hanım, annesi Zehra hanım ve babası Bedri beyin de yanısıra yakın akrabalarının da hazır bulunduğu yemekte Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Vardar ailesine konukseverlikleri için teşekkür etti. Başkan Kocaoğlu, “Başta tüm İzmirli hemşehrilerim olmak üzere herkesin yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın kentimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi. Tezcan Vardar ise, Başkan Kocaoğlu’nu evlerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ayrıca aynı sokakta oturan engelli genç Halil Çelik’ ile kardeşi Osman Çelik’in de evini ziyaret ederek, kendisiyle tanışma dileklerini gerçekleştirmiş oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası