Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'ndan İzmirlilere çağrı var!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Vali Mustafa Toprak ile bir süredir polemik yaşadığı kapatılan İl Özel İdaresi’ne ait gayrimenkullerin paylaşımı konusunda, İzmirlilere Twitter’dan çağrı yaptı.
Kocaoğlu'ndan İzmirlilere çağrı var!
Haberler / İzmir
21 Mayıs 2014 Çarşamba 15:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI-  Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki paylaşımlarıyla İzmir’deki kuruluşları, sivil toplum liderlerini İzmir’in mallarına sahip çıkmaya çağırdı.
Kapatılan Özel İdare’ye ait gayrimenkullerin belediyelerine devrini isteyen ve bu yüzden uzun süredir Vali Mustafa Toprak ile ters düşen CHP’li Başkan Kocaoğlu, Twitter mesajlarıyla İzmirlileri de harekete geçmeye çağırdı. Kocaoğlu, “Mücadelemiz İzmir’in yerel serveti olan Özel İdare taşınmazlarının yine İzmir’in yerel yönetimlerinde, yani İzmirliler’de kalması için. Bu mallar Aziz'in değil İzmirlilerin olacak. Kentimizdeki kuruluşları, sivil toplum liderlerini İzmir'in mallarına sahip çıkmaya çağırıyorum” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası