Ege Postası
Geri

Koçarlı’da bir ayda 6 milyon liralık Hint keneviri ele geçirildi

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde, jandarmanın son bir ayda düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında toplam 6 milyon lira değerinde kenevir ele geçirdiği belirtildi. Aralıksız devam eden operasyonlarda, son olarak Yeniköy beldesinde bir mısır...
Koçarlı’da bir ayda 6 milyon liralık Hint keneviri ele geçirildi
Haberler / Güncel
4 Eylül 2013 Çarşamba 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydın’ın Koçarlı ilçesinde, jandarmanın son bir ayda düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında toplam 6 milyon lira değerinde kenevir ele geçirdiği belirtildi. Aralıksız devam eden operasyonlarda, son olarak Yeniköy beldesinde bir mısır tarlasında yetiştirilen 10 bin kök Hint keneviri imha edildi.

Koçarlı'da bir ay içinde yapılan üç operasyonda, piyasa değeri 6 milyon lira olan kenevir bitkisi ele geçirildi. Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda, Yeniköy'de H.K.’ye ait mısır tarlasında arama yapıldı. Uyuşturucu madde üretmek maksadıyla kenevir bitkisi ekildiği tespit edildi. Bunun üzerine düzenlenen operasyonda, 10 bin kök kenevir ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlatıldı.

Bu arada ilçede uyuşturucu operasyonlarının artmasının ardından jandarma ekipleri, köy muhtarlıklarına ve kahvehanelere kenevir bitkisinin fotoğrafının bulunduğu broşürler dağıtmaya başladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası