Ege Postası
Geri

Köksoy: Korku imparatorluğu oluşturulmaya çalışılıyor

Liberal Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Orkun Köksoy, Gezi Parkı Eylemleri çerçevesinde mikroblog sitesi Twitter üzerinden mesaj atanların gözaltına alınmasını değerlendirdi.
Köksoy: Korku imparatorluğu oluşturulmaya çalışılıyor
Haberler / Güncel
9 Haziran 2013 Pazar 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Liberal Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Orkun Köksoy, Gezi Parkı Eylemleri çerçevesinde mikroblog sitesi Twitter üzerinden mesaj atanların gözaltına alınmasını değerlendirdi. Köksoy söz konusu gözaltıların amacının ülkede oluşturulmaya çalışılan “Korku İmparatorluğu”nun bir parçası olduğunu ifade ederek “Başbakan işini biliyor” dedi.

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de yaşanan twitter gözaltıları amacına ulaşmaya başladığını ifade eden Liberal Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Orkun Köksoy, “Maalesef sorunu çözmek yerine vatandaşlarımızı bu şekilde sindirmeye çalışıyorlar. Gözaltına alınmalardan sonra Twitter ve Facebook’da bu konuda paylaşımlar çok bariz bir şekilde azalmaya başladı. Birçok insan bu gözaltılara anlam veremezken sebebinin bastırma, susturma ve korkutma olduğunu sonradan anladılar” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın; “İstesek sosyal paylaşım sitelerini kapatabilirdik ama yapmadık” sözlerine de değinen Köksoy, “Evet Sayın Arınç bu konuda tecrübelisiniz, zamanında youtube’u da kapatmıştınız, İstanbul’da ki uluslarası bir etkinlikte dünya basınına rezil olmamak için sadece orada kullanılmak üzere bir düzenleme yapmıştınız. Öyle bir memleket düşünün ki; evde el örgüsü işleyen ev kadını bile telefonlarım dinleniyor mu korkusu yaşıyor. Şunu söylesem suç olur mu ' bunu yapsam ifadeye çağrılır mıyım ' Siz hiç korku cumhuriyeti diye bir şey duydunuz mu ' Sayenizde tüm halkımız bunu yaşamaktadır” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası