Ege Postası
Geri

Konak Bayram'a hazır

İzmir'in kalbi Konak'ta Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanıyor. 29 Ekim kutlamalarını tüm haftaya yayan Konak Belediyesi ilçenin en işlek noktalarını da kırmızı beyaz renklerle donattı.
Konak Bayram'a hazır
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ekim 2015 Çarşamba 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ekim ayı temasını 'Kentte Cumhuriyet Coşkusu Var' olarak belirleyen belediye, Cumhuriyet Bayramı sevincini kentin sokaklarına yaydı. İlçenin en işlek sokaklarını ve meydanlarını Türk Bayraklarıyla donatan belediye ekipleri esnafa da sürpriz yaptı. İşyerlerine asılmak üzere esnafa Mustafa Kemal Atatürk motifli Türk bayrakları armağan edildi. Esnaf da bayrakları hemen dükkanlarına asarak Cumhuriyet'in ilanının 92'nci yılı coşkusuna ortak oldu. 



SOKAKLAR SÜSLENDİ
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İnönü Caddesi, Üçyol ve Basmane Meydanları, Talatpaşa Bulvarı, Kıbrıs Şehitleri ve Dominik Caddeleri de bayraklar ve Kentte Cumhuriyet Coşkusu Var temalı flamalarla süslendi. Belediye hizmet binalarına da ışıklı tabelalarda Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı yazıldı. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası