Ege Postası
Geri

Konak Deplasman galibiyetiyle başladı

Konak Belediyesi futbol takımı Süper Amatör Lig B grubundaki ilk maçında geçen sezon BAL liginde mücadele eden Ödemiş Belediye Spor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 mağlup ederek lige fırtına gibi giriş yaptı.
Konak Deplasman galibiyetiyle başladı
Haberler / Spor
5 Ekim 2012 Cuma 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Antrenör Ali Alanç, Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’ın destekleriyle akılcı transferler yaptıklarını,  sezon öncesi disiplinli kamp çalışmalarına katılarak lig şampiyonluğunu hedeflediklerini söyledi. 
Karşılaşmaya hızlı başlayan ve hakem son düdüğünü çalana kadar tempoyu düşürmeyen Konak Belediyesi futbol takımı maçın daha birinci dakikasında Erdem’in  golü ile durumu 1-0 yaptı. Ödemiş Belediye Spor Enes’in gölüyle eşitliği sağladı. İkinci yarıda ataklarıyla rakibini bunaltan Konak Belediyesi, Anıl’ın penaltı golüyle durumu 2-1 yaptı.  Karşılaşmanın bitimine doğru Ozan’ın golüyle Konak Belediyesi deplasmandan üç puan ile ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası