Ege Postası
Geri

Konak'ın sesi oldular

Konak Belediyesi'nin projesi kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Anıl Altınsoy ve İzmir Devlet Opera ve Balesi Şefi Nesrin Bayramoğulları'nın gözetiminde müzik eğitimlerini sürdüren 'Bizim Sesimiz Korosu' İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde dinleyiciyle buluştu.
Konak'ın sesi oldular
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Mayıs 2016 Salı 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

7'den 77'ye farklı yaş aralığındaki Konaklıların yer aldığı Bizim Sesimiz Korosu’na Konak Belediyesi'nin bir diğer başarılı projesi olan 'Bizim Orkestra'nın yetenekli müzisyenleri eşlik etti. Yetişkin, gençlik ve çocuk korosu olarak üçe ayrılan Bizim Sesimiz Korosu geniş repertuarlarıyla dinleyicilerin kulaklarının pasını sildi. Bizim Sesimiz ve Bizim Orkestra üyeleri muhteşem bir performans sergiledi. Marşlar eşliğinde sona eren konserde, Gençlik Korosu üyelerinden Oğulcan Vural ve Ceren Barıt, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş adına Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak'a çiçek takdim etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası