Ege Postası
Geri

Konak'ta tablo değişmedi: Komisyonlara Yalı damgası!

Nisan ayının ilk meclis oturumunu gerçekleştiren Konak Belediyesi’nde merakla beklenen komisyon seçimleri yapıldı. Kamuoyunda “Yalı Grubu” olarak da bilinen 14 kişilik meclis ekibinin tamamı komisyonlarda ağırlığını koydu. Konak'ta tablo değişmedi
Konak'ta tablo değişmedi: Komisyonlara Yalı damgası!
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Nisan 2016 Pazartesi 19:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Konak Belediyesi’nin Nisan ayı 1’inci meclis oturumu Başkan Sema Pekdaş idaresinde gerçekleşti.
 
Görevde 3’üncü dönemine başlayan belediye meclisinde ihtisas komisyonlarına yeni üye seçimi yapıldı. Oturumda ayrıca encümen ve meclis başkanvekilliği için de görevlendirmeler yapıldı.
 
DENETİM KOMİSYONUNDAN TAM NOT
Nisan ayının ilk oturumunda denetim komisyonu raporu meclisin dikkatine sunuldu. Komisyon tarafından hazırlanan raporla ilgili söz alan CHP’li Cem Aksan, usül yönünden ufak hatalar dışında denetimde herhangi bir unsura rastlanmadığını dile getirdi ve doğrudan temin usulü ile gerçekleşen ihaleler ile organizasyonların azaltılmasını dilediklerini belirtti. Geçtiğimiz yıla ait faaliyet raporu ise önümüzdeki toplantıda meclis onayına sunulacak.


 
KOMİSYON SEÇİMLERİ YAPILDI
Toplantıda yapılan oylama sonucunda CHP’den Ahmet Karadağ meclis başkanvekili seçildi. Yine gizli oylama sonucunda encümen üyeliklerine ise CHP’li Kemal Özdönmez, Cem Aksan, Selami Ergül seçildi. İmar komisyonuna ise CHP’den Şerif Demir, Rıdvan Tekin, Vedat Uğur, Emrah Karamustafaoğlu, AK Parti’li Ünal Özsır seçildi. Plan ve bütçe komisyonu CHP’li Cem Aksan, Murat Erginci, Selami Ergül, Zeynep Tulgar, AK Parti’li Tevfik Erdoğan’dan oluştu. Hukuk komisyonuna ise CHP’den Nimet Haytabay, Rıdvan Tekin, Hale Elden, Vedat Uğur, AK Parti’den Mustafa Türe seçildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası