Ege Postası
Geri

Konak’a dört dörtlük spor merkezi

Konak’ta spor hayatlarına devam eden yirmi üç spor kulübü, yeni spor merkezlerine kavuşmak için geri sayıma başladı. Güneşli Mahallesi’nde, daha önce Atillaspor’un kullandığı tesiste yenileme çalışmalarını sürdüren Konak Belediyesi, kapsamlı bir spor merkezini İzmirlilerle buluşturacak.
Konak’a dört dörtlük spor merkezi
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Ekim 2012 Pazartesi 09:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Atillaspor Kulübü öncelikli olmak üzere bölgede bulunan Eşrefpaşa, Damlacık, Kaleçamlık, Yapıcıoğlu, Yeni Tayfun, Yılmaz Kaya, Basmane Altınpark gibi kulüplerin yararlanacağı spor merkezi yepyeni bir kimliğe bürünüyor.       Bin 500 metrekarelik alanı yapay çimle kaplanan ve etrafını çevreleyen demir profil değiştirilen saha şimdiden beğeni topluyor. Konak Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmaların sonunda spor merkezi, seyirciler için özel tasarlanan bir tribüne de kavuşacak. Hazırlanacak kamelyada  çaylarını yudumlayan anneler, bir yandan da çocuklarının maçlarını izleyecek. Saha kenarında bulunan soyunma odaları da elden geçirilerek, modern bir yapıya ve görünüme kavuşacak.

Spora destek, hayata destek

Spor, kültür, sanat ve bilim alanında İzmirli gençlerin Türkiye’ye umut verdiğini söyleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, her zaman gençlerin yanında olduğunu vurguladı ve “İzmir, liglerde fırtına gibi esen, Avrupa şampiyonasına çıkmış takımları yetiştirmiş bir kent. Aynı heyecanı yeniden yaşamamak için hiçbir sebep yok. Gençlerimiz sporda hevesli ve başarılı. Tek ihtiyaçları biraz destek. Spora, gençlere sağladığımız destek hayata destek vermektir. Ben gençlerimize güveniyorum ve her zaman onların yanındayım” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası