Ege Postası
Geri

Kontrolünü kaybeden kamyon, kaldırımdaki kadını ezdi

Kartal’da, kontrolünü kaybeden kamyon kaldırımda yürüyen kadına çarptı. Duvar ve kamyon arasında sıkışan kadın feci şekilde can verdi. Kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı.Kaza, Hürriyet Mahallesi Kuzey Yanyol Caddesi üzerinde meydana...
Kontrolünü kaybeden kamyon, kaldırımdaki kadını ezdi
Haberler / Güncel
30 Nisan 2013 Salı 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kartal’da, kontrolünü kaybeden kamyon kaldırımda yürüyen kadına çarptı. Duvar ve kamyon arasında sıkışan kadın feci şekilde can verdi. Kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı.

Kaza, Hürriyet Mahallesi Kuzey Yanyol Caddesi üzerinde meydana geldi. Kartal yönünden Pendik istikametine seyreden Kubilay Özkan (38), bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önündeki araçlara çarpmamak için manevra yapan Özkan, önce karşı yönden gelen 34 PH 236 plakalı otomobile, ardından da 34 BC 0081 plakalı otomobile çarptı. Hızını alamayan kamyon bu sırada kaldırımda yürüyen Müzeyyen Hacat’a (48) daha sonra da yol kenarındaki duvara çarparak durabildi. Duvar ile kamyon arasında sıkışan Hacat olay yerinde feci şekilde can verdi. Kadının üzerinde kimlik bulunmaması nedeniyle polis ekipleri mahalleden bir kadını olay yerine getirerek yerdeki cesedi gösterdi. Yüzü açılan cesedin komşusu Müzeyyen Hacat olduğunu gören kadın şoka girince polis ekipleri tarafından olay yerinden götürüldü.

Kazayı gören vatandaşlar seyir halindeki kamyonun aniden kontrolünü kaybederek iki otomobile ardından da Müzeyyen Hacat’ı altına alarak duvara çarptığını söyledi. Vatandaşlar sürücünün kazadan sonra frenlerinin tutmadığını ileri sürdüğünü de belirtti.

Polis ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Müzeyyen Hacat’ın cenazesi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, kamyon sürücüsü Kubilay Özkan da gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası