Ege Postası
Geri

Kredi Yurtlar Kurumu binasında kızlı erkekli protesto

İzmir’de Öğrenci Gençlik Sendikası, Kredi Yurtlar Kurumu binasına gelerek Başbakan Erdoğan’ın ‘ğrenci evleri’ne yönelik sözlerini protesto eden bir pankart astı.
Kredi Yurtlar Kurumu binasında kızlı erkekli protesto
Haberler / İzmir
8 Kasım 2013 Cuma 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Konak Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü binasına giren 2’si kız, 6 üniversiteli, kız ve erkek öğrencilerin aynı evi paylaşmasıyla ilgili tartışmaları protesto için pankart astı. Pankartlarına görevlilerce el konulan 6 öğrenciler gözaltına alındı.


Bugün saat 11.00 sıralarında, Ege ve Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi, 2’si kız 6 genç, Varyant’taki Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü binasına gitti. Binanın en üst katına çıkan öğenciler burada, üzerinde, 'Kızlı erkekli yaşıyoruz. Ayran içmedik, ayrı düşmüyoruz' yazılı pankartı astı. Pankartın açılmasından kısa süre sonra, Öğrenci Gençlik Sendikası üyesi öğrencilere ilk olarak bölge müdürlüğündeki güvenlik görevlileri müdahale etti. Ardından da polis ekipleri binaya gitti. Öğrencilerin 6’sı da gözaltına alınırken, pankarta el konuldu.

Öğrencilerin ifadelerinin alınacağı, savcının vereceği karara göre de adli işlem yapılacağı bildirildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası