Ege Postası
Geri

Kullanılmayan ev alev alev yandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde çıkan yangında eski bir ev alev alev yanarak kül oldu.Tosmur beldesi Merkez Mahallesi Hasan Çavuşoğlu Caddesi'nde Hüseyin Karaduman'a ait kullanılmayan eski evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı....
Kullanılmayan ev alev alev yandı
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2013 Cuma 15:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya'nın Alanya ilçesinde çıkan yangında eski bir ev alev alev yanarak kül oldu.

Tosmur beldesi Merkez Mahallesi Hasan Çavuşoğlu Caddesi'nde Hüseyin Karaduman'a ait kullanılmayan eski evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Tosmur Belediyesi itfaiye arazözlerinin müdahale ettiği yangın giderek büyüyünce Alanya Belediyesi itfaiye ekipleri de destek verdi. 1,5 saat süren yangın söndürüldü.

Yangın bölgesinde bulunan Alanya Karadenizliler Derneği Başkanı Mehmet Balıkçı, "İlk geldiğimizde elektrik direği de yanıyordu. inşaatta çalışan arkadaşlarımız müdahale etti. Sonra itfaiye ekipleri gelip müdahale etti." dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

TARIM ARAZİSİNDE ÇIKAN YANGIN EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

Yeni köyde de elektrik akımlarından çıktığı tahmin edilen tarım arazisindeki yangına köylüler müdahahe etti. Daha sonra Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahalede bulundu. Yangın bölgede bulunan 3 eve sıçramadan söndürüldü. 2 hektar tarım alanı yandı.

Köy Muhtarı Mehmet Kurt, köy halkının çok duyarlı olduğunu dile getirdi. Köy halkının kadın çoluk çocuk demeden yangına müdahale ettiğini belirten Kurt, "Halkımın bu kadar duyarlı olmasından dolayı çok teşekkür ediyorum. Yangını evlere sıçramadan kısa sürede söndürdü." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası