Ege Postası
Geri

Kültür Şöleni’nin en genç ziyaretçisi 13 günlük Ahmet Bera oldu

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından, ‘Uluslararası Dil ve Kültür Festivali’ kapsamında İzmir’de düzenlenen Kültür Şöleni’nin en genç ziyaretçisi 13 günlük Ahmet Bera Ağaoğlu oldu.    İzmirlilerin...
Kültür Şöleni’nin en genç ziyaretçisi 13 günlük Ahmet Bera oldu
Haberler / Güncel
26 Mayıs 2013 Pazar 17:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından, ‘Uluslararası Dil ve Kültür Festivali’ kapsamında İzmir’de düzenlenen Kültür Şöleni’nin en genç ziyaretçisi 13 günlük Ahmet Bera Ağaoğlu oldu.

    İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği şölenin en geç ziyaretçisi Ağaoğlu, bebek annesinin kucağında bugün şölene geldi. Böylece daha iki haftasını doldurmayan minik Bera’nin hayatındaki ilk gittiği etkinlik İzmir’deki Kültür Şöleni oldu.

    Yasin ve Binnur Ağaoğlu çifti, dünyayı İzmir’e taşıyan Kültür Şöleni’ne gelirken 13 günlük bebeklerini de yanlarına almadan edemediler. Şölende Şili standında duygularını dile getire baba Ağaoğlu söyle konuştu: ”Çocuğumuz 13 gün önce dünyaya geldi.ölene 140 ülkeden davetli geldiğini duyunca hemen bebeğimizi kundağından aldık, eşim ve kızımla birlikte onları ziyarete ve onlara hoş geldiniz demeye geldik. Çok mutluyuz.”

    Uluslararası İzmir Fuar Merkezi’ndeki Kültür Şöleni’ni bugün sona erirken minik Bera ise şölenin en genç ziyaretçisi olarak tarihe geçti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası