Ege Postası
Geri

Kültür Ve Turizm Müdürlüğü'nden ücretsiz sinema günleri

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde bulunan sinema salonunda 21 Haziran-15 Temmuz 2013 Tarihleri arasında hafta içi her gün akşam saat 19.30’da ücretsiz film gösterimi yapılacak.    Kültür ve Turizm Müdürlüğü,...
Kültür Ve Turizm Müdürlüğü'nden ücretsiz sinema günleri
Haberler / Genel
21 Haziran 2013 Cuma 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde bulunan sinema salonunda 21 Haziran-15 Temmuz 2013 Tarihleri arasında hafta içi her gün akşam saat 19.30’da ücretsiz film gösterimi yapılacak.

    Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 'Ücretsiz Sinema Günleri' etkinliğinin ana hedeflerinden olan sinema salonlarının toplum hizmetine açılması amacından hareketle halka açık 'Ücretsiz Sinema Günleri'ni hayata geçirdi.

    İl Kültür ve Turizm Müdürü V. Mehmet İhsan Aslanlı, “Kültürel miraslarının değerinin bilinmesini ve onlara sahip çıkma bilinci kazandırmayı, boş vakitlerini daha yapıcı faaliyetlerle değerlendirmeyi, Bakanlığımızın imkanlarını kullanarak Türk ve Dünya sinemasının seviyeli ve seçkin örneklerini izleyerek eğitim ve kültür seviyesini arttırmayı amaçladık. Bu amaç doğrultusunda ilk filmimizi 21 Haziran 2013 cuma günü izleyicilerle buluşturuyoruz. Hafta içi her gün saat 19.30’´da farklı filmler ile misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. Tüm sinemaseverler davetlidir.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası