Ege Postası
Geri

Kur’an kursu yararına kermes düzenlendi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kur’an kursları yararına düzenlenen kermes Ali Molla Camii avlusunda açıldı. Kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.    Kur’an kursları yararına bu sene üçüncüsü düzenlenen kermes,...
Kur’an kursu yararına kermes düzenlendi
Haberler / Güncel
13 Mayıs 2013 Pazartesi 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kur’an kursları yararına düzenlenen kermes Ali Molla Camii avlusunda açıldı. Kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

    Kur’an kursları yararına bu sene üçüncüsü düzenlenen kermes, bugün saat 12.00 de Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan’ın da katılımı ile açıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan yaptı. Erkan konuşmasında Kur’an kurslarına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kermese katkı ve destek veren herkese teşekkür etti. Erkan, “Bu yıl Kur’an kurslarımızın yararına üçüncü kermesimizi açtık. Ayni hizmetler, dini hizmetler Peygamber Efendimizden (s.a.s) bugüne gelinceye kadar hep hayırsever insanlarımızın katkılarıyla yürütüle gelmiştir. Ereğlimizde de vatandaşlarımız bu hizmetlere olanca gayretleriyle koşuyorlar. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz, Kur’an kurslarımızın yararına düzenlemiş olduğumuz kermesimizde böyle bir hayırlı mahiyetlerden bir faaliyettir.” dedi.

    Müftü Erkan’ın konuşmasının ardından açılış kurdelesi Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan tarafından kesildi. Kermes pastasının da kesilmesinin ardından kermeste hazırlanan yiyecekler satışa sunuldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası