Ege Postası
Geri

Belediyeden, obeziteye dikkat çekmek için 10 adım yürüyüş

Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye’de ve dünyada yaşanan obezite sorununu anlatabilmek için anlamlı bir projeye imza attı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte 10 bin adım atma etkinliğine katılan vatandaşlar bu soruna dikkat...
Belediyeden, obeziteye dikkat çekmek için 10 adım yürüyüş
Haberler / Güncel
13 Mayıs 2013 Pazartesi 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye’de ve dünyada yaşanan obezite sorununu anlatabilmek için anlamlı bir projeye imza attı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte 10 bin adım atma etkinliğine katılan vatandaşlar bu soruna dikkat çekmeye çalıştı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nden Beylikdüzü Belediyesi önünde bulunan çamlığa kadar 10 bin adım atan Beylikdüzü halkı obezite sorununa dikkat çekti. Ellerinde sağlıklı yaşamı anlatan ve yapılması gerekenleri belirten dövizlerle birlikte yürüyen vatandaşlara Başkanı Yusuf Uzun da eşlik etti. Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte bazen koşarak bazen de yürüyerek 10 bin adım atıldı. Programın sonunda esneme hareketleri yapıldı. Kahvaltı olarak herkese şekersiz çay, yeşil elma ve kepekli yiyecekler verildi.

Yusuf Uzun, etkinlikte bazen vatandaşlarla bazen de görev başındaki polislerle koştu. Onları da spora teşvik eden Uzun "Herkesin spor yapmaya ihtiyacı var. Bu vücut bize emanet olarak verildi. Ona en iyi şekilde bakmamız gerek, yoksa iflas etmesi kaçınılmaz. Yemeği daha az yemeli, daha fazla hareket etmeliyiz. İşe giderken bir ilerideki otobüs durağına yürümeliyiz. Hepimiz spor yapmalıyız." dedi. Beylikdüzü Belediye başkan yardımcıları, AK Parti Beylikdüzü Teşkilat üyeleri, başkan danışmanları vatandaşlar ve çocuklar sağlıklı yaşam etkinliğine katılarak, destek oldu. Sağlıklı Yaşam İçin 10 Bin Adım'ın ardından Beylikdüzü Belediyesi önünde bulunan çamlık alanda uzman sporcular tarafından vatandaşlara esneme amaçlı açma germe hareketleri yaptırıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası