Ege Postası
Geri

Kurban pazarı kuruldu

İzmir’de kurban bayramı için kurlanlık satışının yapılacağı pazarlar kurulmaya başlandı. İzmir’de kurban bayramı öncesi, Valilik, Kaymakamlıklar, Müftülük, İl Sağlık Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Orman ve Su İşleri, Çevre ve Şehircilik bakanlıkları görevlileri ve belediye görevlilerinden oluşan İl ve İlçe Kurban Komisyonları, kurbanlık satış ve kesim yeri hizmetleri, alınacak önlemler konusunda çalışmalarını sürdürken, Pınarbaşı’nda , kentin en büyük kurban şatış ve kesim yerlerinden biri kurulmaya başlandı.
Kurban pazarı kuruldu
Haberler / İzmir
19 Eylül 2012 Çarşamba 13:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Para cezaları gündemde

Burada çadırkent benzeri kapalı alanlar oluşturmak için çalışmalar yapılıyor. Kurban bayramında kurbanlıklar korkutulmadan, ürkütülmeden, en az acı verecek şekilde kesilecek. Kurallara aykını haraket edenlere hayvan başına 813 TL, Diyanet yönetmenliğine aykırı hareket edenlere 2 bin 237 TL, hayvana kötü davrananlara 406 TL ceza kesilecek.

Sıkı denetim var

Denetimlerini zabıta ekiplerinin yapacağı kurbanlık satış ve kesim merkezlerinde hijyene büyük önem verilecek. Bu arada hayvanlara iyi bakmayanlara ve işkence edenlere de para cezaları uygulanacak. Kapalı alan haline getirelecek kurban pazarları, bayram sonrasında sökülecek. (MİLLİYET EGE)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası