Ege Postası
Geri

Kuş hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı

Çanakkale'de bir petshop'tan kuş çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Hırsızın kaçan bir kuşu yakalaması da görüntülerde yer alıyor.Cevatpaşa Mahallesi'nde bir pethsop'a gece hırsız girdi. Dükkan sahibi sabah iş yerine geldiğinde...
Kuş hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2013 Çarşamba 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çanakkale'de bir petshop'tan kuş çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Hırsızın kaçan bir kuşu yakalaması da görüntülerde yer alıyor.

Cevatpaşa Mahallesi'nde bir pethsop'a gece hırsız girdi. Dükkan sahibi sabah iş yerine geldiğinde kuşları kafeslerinde göremedi. Şikayet üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, dükkanın güvenlik kamerasını inceledi.

Yapılan incelemede hırsızın iş yerinin arka kapısından girdiği anlaşıldı. Hırsızın içeride 35 muhabbet kuşunu ve bir papağanı çalması an be an kamera tarafından görüntülendi. Hırsızın elinden kaçırdığı bir kuşu yakalaması da kamera tarafından kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası