Ege Postası
Geri

Soyguncular kuyumcuya taş attı, vitrin camı kırılmayınca kaçtı

Adana'da plakasını 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı ile kapattıkları otomobille, kuyumcu soygunu yapmak isteyen 3 kişi, attıkları taş vitrin camını yere düşürmeyince kaçmak zorunda kaldı. Olay, merkez Yüreğir ilçesi Dede Korkut Mahallesi...
Soyguncular kuyumcuya taş attı, vitrin camı kırılmayınca kaçtı
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2013 Çarşamba 13:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'da plakasını 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı ile kapattıkları otomobille, kuyumcu soygunu yapmak isteyen 3 kişi, attıkları taş vitrin camını yere düşürmeyince kaçmak zorunda kaldı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Dede Korkut Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Ruşen Çetinkaya'ya ait Çetinkaya Kuyumculuk'ta yaşandı. Plakası 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı ile kapalı otomobili ara sokakta park eden 3 şüpheliden biri büyük bir taşı kuyumcunun camına attı. Bir anda neye uğradığını anlayamayan kuyumcu, bu sırada elektrikli kepengi kapatıp polisten yardım istedi. Soyguncular ise vitrin camı istedikleri gibi kırılıp bilezikler yere düşmeyince otomobille kaçmak zorunda kaldı.

Polis, olay yerinde yaptığı araştırmada, çevredeki vatandaşların verdiği bilgiler ile bir güvenlik kamerasından aracın modelini belirledi. Görgü tanıkları, soyguncuların 3 kişi olduklarını ve yüzlerinde kar maskesi olduğunu söyledi. Aracın ara sokakta park edildiğini anlatan görgü tanıkları, olayın ardından şüphelilerin caddeden değil ara sokakları kullanarak kaçtıklarını anlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası