Ege Postası
Geri

Kutsal mekanlara belediye eli

Camilerin ve dini mekanların bakım-onarım, temizlik gibi ihtiyaçlarını karşılayan Gaziemir Belediyesi, Ramazan öncesi kutsal mekanların temizliğini yapıyor, eksiklerini gideriyor.
Kutsal mekanlara belediye eli
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Temmuz 2013 Salı 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İlçedeki cami ve kutsal mekanların bakım, onarım başta olmak üzere her türlü ihtiyacını karşılayan Gaziemir Belediyesi, Ramazan ayı öncesi ibadet yerlerinin temizliğini yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda 23 caminin temizliği yapılarak vatandaşların temiz ve huzurlu bir ortamda ibadetini gerçekleştirmesi sağlanıyor. 3 kişiden oluşan temizlik ekibi, camilerin halıları, duvarları, camları, mescitleri, ayakkabılıkları ve avluları başta olmak üzere dört bir yanını temizliyor. Temizlik görevlisi bulunmayan camilerde sadece Ramazan ayında değil, yılın her döneminde yetkililerin isteği doğrultusunda temizlik yapılıyor. Belediyenin camilere verdiği hizmet temizlikle kalmıyor. Fen İşleri ekipleri, kırık camları, muslukları, lavaboları onarıyor, camilerin boya ve badana işlerini yapıyor. Fen İşleri ekipleri tarafından çevre düzenlemesi yapılan cami bahçe ve çevrelerinde, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından peyzaj düzenlemesi yapılıyor. Müdürlük personeli tarafından cami bahçe ve çevrelerine çiçek dikiliyor, bank yerleştiriliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası