Ege Postası
Geri

LYS Türkiye 31'ncisi Bayburt FEM’den

Bayburt FEM Dershanesi öğrencisi Muhammed Katılmış, TM2 puan türünde Türkiye 31'ncisi Bayburt il birincisi oldu. Katılmış, Y-TM-2 puan dalında toplamda 523,670 aldı. Beş çocuklu ailenin en küçüğü olan Muhammed, başarısının tesadüf...
LYS Türkiye 31'ncisi Bayburt FEM’den
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayburt FEM Dershanesi öğrencisi Muhammed Katılmış, TM2 puan türünde Türkiye 31'ncisi Bayburt il birincisi oldu. Katılmış, Y-TM-2 puan dalında toplamda 523,670 aldı.

Beş çocuklu ailenin en küçüğü olan Muhammed, başarısının tesadüf olmadığını belirterek, “Her şeyi dershanem ve okuluma borçluyum. Başarımda etkili olan faktörleri şöyle değerlendiriyorum: Sene başında hiçbir şey ders çalışmama engel olmayacak. Kafam almıyor, canım istemiyor hiç demedim her gün çalıştım. Konuları hocalarıma sorarak öğrenerek başardım, tek başıma birkaç kaynağı taramaktansa alacağım bilgiyi hocalarımın tecrübe ve pratiklerinden faydalanarak söyledikleri bir cümlede yakaladım." dedi.

Fatih, Koç gibi vakıf üniversitelerinden birinin hukuk fakültesine girmeyi düşünen Katılmış, tercihlerinin ağırlık noktası bu üniversiteler olacağını kaydetti.

Bayburt FEM Dershanesi Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Durmuş ise dershanelerinin bilgi birikimi ve tecrübeleriyle başarılara imza attığını söyledi. FEM Dershanesi hocalarının alanlarında çok iyi olduğunu hatırlatan Durmuş, "Öğrencilerimiz bazen bir kitapta alamadığı bilgiyi hocanın bir cümlesinde yakalayabiliyor. Muhammed bu inceliği yakalayan başarılı örencilerimizden biriydi. Bu arada Bayburt Rekabet Kurumu Öğretmen Lisesi'ni tebrik etmek lazım. Muhammed'in iyi bir eğitim aldığını gösterir. Bu sene öğrencilere hazırlanma konusunda çok iyi bir ortam hazırladılar. Bu başarı dershane ve okulun koordineli çalışmasının bir ürünüdür.” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası