Ege Postası
Geri

Levent Çağlarsu'dan Halil Arda'ya meydan tepkisi ve adaylık çağrısı

Gaziemir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Levent Çağlarsu, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın, meydan düzenlemesine sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti. Çağlarsu, "Belediye başkan adayı olmana kefil olan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’in kefilliği artık yetmeyecek, CHP Gaziemir örgütünün kantarına bir çık da görelim. Bana meclis toplantılarında 'Bağımsız Belediye Başkanı adayı ol görelim' diyordun, buyur hodri meydan, nasılsa CHP’den aday olamayacaksın, bağımsız olarak belediye başkanlığına aday ol görelim. Canım Seydiköylüler ve ben, seni çarşı meydanında sabırsızlıkla senin için çalan davul ve zurnaya eşlik etmeni bekleyeceğiz." dedi.
Levent Çağlarsu'dan Halil Arda'ya meydan tepkisi ve adaylık çağrısı
Haberler / Yerel Politika
12 Haziran 2023 Pazartesi 15:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Eski CHP'li olan Gaziemir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Levent Çağlarsu, CHP'li Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Gaziemir'de yapılan meydan düzenleme çalışmasına sosyal medyadan tepki gösteren Çağlarsu açıklamasında şu ifdeleri kullandı:

"İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın dedesinin adının taşıdığı Abdullah Arda Meydanında yaptığı düzenleme, Gaziemirlileri çileden çıkartırken, Belediye Başkanı Halil Arda’nın Hollanda sokaklarında piyona çalmasına tepkiler, dinmek bilmiyor.  Gaziemir’in merkezi olmasına rağmen, bakımını Büyükşehir Belediyesinin üstlendiği, Büyükşehir Belediyesinin meydan esnafı ve meydanı kullanan halkın tepkisini çeken düzenleme, iki aydır devam ediyor.  Meydan yeni projesinin esnaf ve halka sorulmadan ben yaptım, oldu bitti mantalitesi içersinde yapımına başlandı. 

'MEYDAN YIL SONUNDA ANCAK BİTER'

Gaziemir halkını ve Esnafını adeta çileden çıkartan proje alanında, çalışmalar çok yavaş ilerliyor. Müteahhit firma meydanı şantiye alanına çevirirken, üç beş kişinin çalışması ile meydan düzenlemesinin yıl sonunda ancak bitireceği belirtiliyor. Günün her saatini canlı olarak yaşayan, çocuklarınI, torunlarını kuşlara yem atmak için getiren ailelerin her an bir kaza geçirebileceği Abdullah Arda meydanında, sorumlu bulmak adeta imkansız. 

Gaziemir Belediye Meclis Bağımsız Üyesi olarak, meclis toplantılarında bu meydanın bakımını ilçe belediyesi olarak bizim üstlenmemiz gerektiğini belirten, Meydan adının ‘ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ismi olarak değiştirilmesi gerektiğini belirten yazılı ve sözlü birçok önergem, belediye meclisinde bulunan CHP’li belediye meclis üyeleri tarafından ret edilmişti.

"EGO VE KİBİRLE ÇALIŞTIN!"

Meydan düzenlemesinin daha başlamadan orayı kullanan halka ve esnafa sorularak, görüşleri alınarak ortak akıl yaratılarak yapılması gerektiğini meclis toplantılarında bağımsız meclis üyesi olarak defalarca gündeme getirmeme rağmen, Belediye başkanı Halil Arda ben orada halkın oturmasını istemiyorum diyerek halk düşmanlığını göstermişti.  Ego ve kibir abidesi tutumu, ücretsiz çalışan siyasi danışmanı, belediyenin onursal koordinatörü, yabo, sosyal market ve porta cafe sorumlusu eşi ile çocuklarını ziyaret ettiğin Hollanda’da, sokakta piyona çalarken fotoğraf vereceğine, çarşı meydanında canım Seydiköylülerim dediğin Gaziemirlilerin tepkilerine kulak ver, senin gitmen için çalmaya hazırladıkları davul ve zurnayı duy. Gaziemir’de beş yıl çivi çakmadan, ego ve kibir ile çalışan memur ve işçilere zulüm ederek, parti örgütünle, İl başkan ve yönetimi ile muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve meclis üyelerinle kavga ederek geçirdin. Belediye başkan adayı olmana kefil olan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel’in kefilliği artık yetmeyecek, CHP Gaziemir örgütünün kantarına bir çık da görelim. Bana meclis toplantılarında Bağımsız Belediye Başkanı adayı ol görelim diyordun, buyur hodri meydan, nasılsa CHP’den aday olamayacaksın, bağımsız olarak belediye başkanlığına aday ol görelim. Canım Seydiköylüler ve ben, seni çarşı meydanında sabırsızlıkla senin için çalan davul ve zurnaya eşlik etmeni bekleyeceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası