Ege Postası
Geri

Liderlerden İzmir’e “Mart” çıkarması

CHP, AK Parti ve MHP genel başkanları mart ayında İzmir’e çıkarma yapacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 5-6 Mart’ta İzmir’de olacak. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise büyük İzmir mitingini 22 Mart cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirecek. AK Parti cephesinde ise miting tarih konusunda bir belirsizlik var.
Liderlerden İzmir’e “Mart” çıkarması
Haberler / Politika
25 Şubat 2014 Salı 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – AK Parti bu tarihi 16 Mart olarak belirledi ancak CHP’nin mitinginin 22 Mart’ta olması nedeniyle tarih değişip 23 Mart’a kaydırabileceği ifade edildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Gündoğdu Meydanı'nda partililere seslenecek. 
 İzmir’de siyasi partiler seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Birbirlerini her fırsatta sert sözlerle eleştiren CHP, AK Parti ve MHP’nin genel başkanları İzmir ziyaretlerini önümüzdeki ay gerçekleştirecek.

İLÇELERİ GEZECEK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İzmir’de iki günlük bir program gerçekleştirecek. 5-6 Mart’ta kente gelecek olan MHP lideri ilçeler gezip buralarda mini mitingler düzenleyecek.

KILIÇDAROĞLU GELİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin iktidar olduğu İzmir’e yerel seçimlere bir hafta kala gelecek. Kılıçdaroğlu, 22 Mart’ta Gündoğdu Meydanı’nda, “Büyük İzmir mitingi” ismiyle düzenlenecek açık hava toplantısında binlerce partiliye seslenecek.

ERDOĞAN’IN PROGRAMI

Partisinin İzmir’de başarıya ulaşması için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım’ı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösteren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’e geliş tarihi 16 Mart olarak belirlendi. Erdoğan Gündoğdu Meydanı’nda partisi tarafından düzenlenecek mitinge katılacak. Ancak CHP’nin mitinginin 22 Mart’ta yapılacak olması AK Parti’de kafaları karıştırdı. Parti kurmayları, “Miting tarihi 23 Mart’a kaydırılabilir” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası