Ege Postası
Geri

Liman-İş'ten Selvitopu'na teşekkür ziyareti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na sendikaların desteği sürüyor. Liman-İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Serdar Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Limanı’nin imar planı değişikliğine onay vermeyerek özelleştirilmesinin önüne geçtiği için dönemin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muhittin Selvitopu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Selvitopu’nu yeni görevinden dolayı da kutlayan sendika temsilcileri, Başkan’ın başarılı bir yönetim anlayışına sahip olduğunu ve bunu Karabağlar’a olumlu yansıtacağına inandıklarını söylediler.
Liman-İş'ten Selvitopu'na teşekkür ziyareti
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Haziran 2014 Salı 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Göreve geldikten kısa süre içerisinde halkla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bütünleşen, ortak projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na destek sürüyor. Liman-İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Serkan Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Selvitopu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette sendikalı yöneticiler iş ve işçi sağlığı, çalışma hayatında yaşanan sorunlar, maden ve limanlarda yaşanan kazalar gibi konularda Başkan Selvitopu’na bilgi verdiler.
Limanın özelleştirilmesinin önüne imar planı değişikliğine onay vermeyerek geçen dönemin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı,  şimdi Karabağlar Belediye Başkanı olan Muhittin Selvitopu'na teşekkür eden İzmir Şube Başkanı Serdar Akdoğan, 'Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, ilçe belediye başkanları da özelleştirmeye onay vermeyerek önemli bir karara imza attılar. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz.' dedi.
 
İŞÇİ SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ

Ziyaret sırasında Soma'da yaşanan maden faciası da görüşüldü. Özelleştirilen limanlarda yaşanan ölümlerin de aynı madencilerin ölümü gibi aynı olduğunu belirten Akdoğan, özelleştirilen yerlerde taşeronlaşma başladığını, bunun da ciddi sıkıntıları beraberinde getirdiğini söyledi. Akdoğan, “ Özel tesislerde iş sağlığı normlarına uyulmuyor. Aynı maden ocağında olduğu gibi iş yerleri denetlenmiyor dedi.
Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Soma'da yaşananların çok trajik olduğunu, olayda hayatını yitiren madencileri bir kez daha saygıyla andığını belirterek iş ve işçi güvenliğinin önemine dikkat çekti. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası