Ege Postası
Geri

Lozan çamura bulandı

İzmir Fuar Alanı'nın Lozan çıkışında bulunan ana su boru hattının patlaması sonucunda araçlar ve yayalar zor anlar yaşandı. Ortaya çıkan manzara geçtiğimiz günlerde aşırı yağışlar sonrası Venedik’e dönen İzmir’i hatırlatır tarzdaydı.
Lozan çamura bulandı
Haberler / İzmir
27 Aralık 2012 Perşembe 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- İzmir’in suyla imtihanı bitmiyor. Kısa bir süre önce tarihin en şiddetli yağışlarından birisiyle bir çok bölgesi göle dönen kentte bu kez sorun gökyüzünden değil, yeraltından geldi. Fuar’ın Lodzan kapısı önünde bulunan ana su borusu patladığı için ortalık Venedik gibi sular altında kaldı.
İZSU Ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından patlayan boruya ulaşmak için büyük çaba sarf edildi. Saat 15:00’da başlayan çalışmalar sonucunda araç trafiğinin yoğun olduğu Şair Eşref Bulvarı yolu üzerinde çukur açıldı. Açılan çukurun 18:00-19:00 saatleri arasında tekrardan kapanacağı belirtildi.

BORU İPTAL EDİLECEK

Borunun patlama nedenini eski olmasına bağlayan yetkililer, yerine yeni boru döşenmeyeceğini, patlayan borunun iptal edileceğini söylerken, vatandaşlar ise olayın suçlusunun belediye olduğuna işaret etti.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası