Ege Postası
Geri

Lüks villaya film gibi operasyon

İstanbul'da uyuşturucu zanlılarına yönelik narkotik operasyonunda film sahnelerini aratmayan görüntüler yaşandı. Polisin uzun süre iz sürerek takip ettiği şüphelilerin villalarına hava destekli operasyon yapıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele...
Lüks villaya film gibi operasyon
Haberler / Güncel
27 Nisan 2013 Cumartesi 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul'da uyuşturucu zanlılarına yönelik narkotik operasyonunda film sahnelerini aratmayan görüntüler yaşandı. Polisin uzun süre iz sürerek takip ettiği şüphelilerin villalarına hava destekli operasyon yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü son dönemlerin en dikkat çeken operasyonu için günler öncesinden hazırlık yapmıştı. Alınan bilgiler doğrultusunda Türkiye'nin yanı sıra ABD'de aranan bir şüphelinin Sarıyer'deki villasında olduğu bilgisi polise harekete geçirdi. Şüphelilerin evde bulunduğu bir sırada polis harekete geçti. Ancak hata yapmamak için her önlemi alan polis, helikopter desteğini de sağlayarak villanın bulunduğu bölgede operasyon başlattı. Ara sokaklar tutuldu, bölgede bulunan her yer didik didik arandı.
Polis helikopteri de havadan çektiği görüntüleri anında yerdeki ekiplerle paylaştı. Narkotik timlerinin koç başı ile demir kapıları kırarak binaya girmesi, zanlının baskın sırasında arka taraftan kaçmaya çalışması ve yaralanması da saniye saniye görüntülere yansıdı.

Baskın yapılan villada silah bulunduğu da belirtildi. Silahlara el koyan polis lüks villadaki aramaları da kayıt altına aldı. Gözaltına alınan C.Y isimli şüphelinin emniyette sorguya alındığı ve işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası