Ege Postası
Geri

Lütfi Arıboğan: İnşallah bundan sonra daha iyi olacak

Galatasaray'ın kısa sürede çalışarak Şampiyonlar Ligi seviyesinde güce ve kondisyona ulaşacağını belirten Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, "Hem Türkiye'yi hem de Galatasaraylıları memnun eden sonuçlar alacak....
Lütfi Arıboğan: İnşallah bundan sonra daha iyi olacak
Haberler / Spor
3 Ekim 2013 Perşembe 01:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Galatasaray'ın kısa sürede çalışarak Şampiyonlar Ligi seviyesinde güce ve kondisyona ulaşacağını belirten Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, "Hem Türkiye'yi hem de Galatasaraylıları memnun eden sonuçlar alacak. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'la 2 - 2 berabere kalan Galatasaray'da yönetici Lütfi Arıboğan, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Çok değerli bir puan aldıklarını dile getiren Arıboğan, "Şampiyonlar Ligi'nde her puan çok değerli. Biz de iyi bir başlangıç yapmamıştık. Aldığımız bu beraberlik, hatta deplasmanda kaçırdığımız galibiyet diyebiliriz. Bu bizim için çok değerli." ifadelerini kullandı.

Futbolculara ve teknik direktör Mancini'ye teşekkür eden Arıboğan, sözlerini şöyle tamamladı: "Oyuncularımıza çok teşekkür ediyor ve onları tebrik ediyorum. Zor bir hafta geçirdiler. Bu zor haftayı yüksek bir moralle geçirdiler. Şampiyonlar Ligi'nde Juventus gibi zorlu bir deplasmanda puan çıkardılar. Bir teşekkürüm de Mancini'ye. Transferinden sonra hemen antrenmana çıkmak istedi. İki antrenmanla da maça çıktı. Bu cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Son olarak da takımımız kısa sürede çok yoğun çalışarak bu seviyelerin kondisyonuna ulaşacak ve hem Türkiye'yi hem de Galatasaraylıları memnun eden sonuçlar alacak. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası