Ege Postası
Geri

MHP İzmir adaylarını şölen havasında açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir Fuar 3 No’lu Holde gerçekleşen aday tanıtım toplantısında, Murat Taşer’i partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladı. MHP Lideri, Balçova, Çeşme,Kemalpaşa, Menderes ve Seferihisar dışındaki ilçelerin belediye başkan adaylarını da açıkladı.Bahçeli, konuşmasında, “MHP, İzmir’i topyekün yönetmeye, hızla büyütmeye inançlı ve iddialıdır. İzmir, CHP ile AKP arasındaki seviyesiz itişmeye, kayıkçı kavgasını andıran gerilime mecbur değildir. İzmir kriz tellallarının eline mahkum olmamalıdır. Ne AKP ne CHP herkes için MHP…İzmir’e bakış açımız budur” ifadelerini kullandı.
MHP İzmir adaylarını şölen havasında açıkladı
Haberler / Yerel Politika
29 Aralık 2013 Pazar 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Milliyetçi Hareket Partisi, 30 Mart Yerel Seçimleri için adaylarını açıklamaya devam ediyor. Etap etap adayları açıklayan MHP’de Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin durağı İzmir oldu. MHP Lideri, Fuar  3 No'lu Hol’de partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve 25 ilçenin belediye başkan adayını açıkladı.

BÜYÜKŞEHİR VE 25 İLÇEYİ AÇIKLADI
Burhan Özfatura döneminde Büyükşehir’de bürokratlık yapan  Murat Taşer 
MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. İlçe belediye başkanları ise şöyle, “Aliağa: Serkan Acar, Bayındır: Mümtaz Almışlar, Bayraklı: Mehmet Toptaş, Bergama: Özkan Karadiken, Beydağ:Alaattin Topçu, Bornova: Erol Bahtiyar, Buca:Levent Çizmeli, Çiğli: Mehmet Yalçın Dilaveroğlu, Dikili:Halis Devecioğlu, Foça: Serdar Mersin,Gaziemir: Köksal Koç, Güzelbahçe: Hasan Berrak, Karabağlar: Cihan Demir, Karaburun: Ogün Dönmez,Karşıyaka:Lüftü Kılıç, Kınık: Rıza Dönmez, Kiraz: Saliha Şengül, Konak: Adil Özyiğit, Menemen: Ahmet İncesu ,Narlıdere: Umut Göl, Selçuk: Levent Görür, Ödemiş: Mehmet Yılmazer, Tire: Hasan Çağlı, Torbalı: Yurdadoğ Mutlu, Urla: Hüseyin Akgül”


Balçova, Çeşme,Kemalpaşa, Menderes ve Seferihisar ilçe belediye başkanları ise açıklanmadı.

 

“ARTIK YETER ŞİMDİ SÖZ SENİN İZMİR”

Bahçeli’nin konuşma yaptığı sahnenin her iki yanında ‘Ne Mutlu Türküm diyene’ yazdı.Arkasında ise ‘Artık yeter, şimdi söz senin İzmir’ ifadesi yer aldı.   Salonun dört bir yanında ‘Bakan evlatları için değil, vatan evlatları için çalışacağız’, ‘hak hukuk adalet, milliyetçi hareket’, ‘üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü’, “ üretken belediyecilik, ayrıştıran değil, birleştiren belediyecilik” yazan  pankartları yer aldı. Çiğli Rumeli Balkan Derneği ve İzmir Efe Zeybek ekibi halk oyunları gösterisi gerçekleştirdi. Binlerce partili salonda üç hilalli bayrak salladı.

BİNLERCE PARTİLİ AYAKTA ALKIŞLADI

Yurt içi ziyaretlerinde genellikle karayollarını kullanmayı tercih eden Bahçeli İzmir’e uçakla geldi. Bahçeli Swiss Otel’de konakladıktan sonra "Yerel Seçimler Adayları Açıklama Toplantısı'na katılmak için Fuar 3 Nolu Hole geldi.Bahçeli’yi salona girişinde binlerce partili ayakta karşıladı.



HEDEFİNDE CHP VE AK PARTİ

Büyük alkışlarla kürsüye gelen Bahçeli konuşmasında İzmir’in CHP ve AK Parti arasındaki kayıkçı kavgasını andıran gerilime mecbur olmadığını,kentin hak ettiği noktaya gelmesi için MHP’nin İzmir’e hizmetkarlığa hazır ve istekli olduğunu söyledi.


BAHÇELİ’NİN KONUŞMASINDAKİ SATIRBAŞLARI ŞÖYLE:

İzmir’i hak ettiği itibar ve gelişmiş düzeye çıkarmak için karalı olan dava arkadaşlarımızı açıklayacağız.MHP bu aziz kentimizi topyekün yönetmeye engeli kaldırmaya hızla büyütmeye inançlı ve iddialıdır. İzmir CHP ile AKP arasındaki seviyesiz itişmeye, kayıkçı kavgasını andıran gerilime mecbur değildir. İzmir kriz tellallarının eline mahkum olmamalıdır. Ne AKP ne CHP herkes için MHP…İzmir’e bakış açımız budur.

 

NEFESLERİ YETMEYECEK

Zincirleme gelen felaketleri, İzmir’in meselelerinin sorumluları çözemez. Çıkar gözüyle bakan Beydağ’ın Bornova’nın Çeşme’nin derdiyle dertlenemez. İzmir’i siyasi rant hesabıyla yönetmek isteyenler  Foça’nın Karşıyaka’nın Kemalpaşa’nın iç çekişini duyamaz anlayamaz. İzmir’in sorunlarına ideolojik bakanlar bir yanda  bu kente gavur diyen inanç hortumcuları bir yandadır Uçurumun iki yanında toplanan fırsatçılar İzmir’in aleyhine olacak her şeyi yapmaktadır. Bunlar Torbalı’nın Tire’nin ve Bayraklı’nın ihtiyaçlarına tümüyle kapalı ve uzaktır. Bunarın gündemleri başka akılları başka yerdedir. Dertleri hizmet etmek değildir. İzmir’i parlayan bir yıldız haline getirmeyi bırakın vizyonları nefesleri bile yetmeyecektir.


İZMİR HER İMKANA SAHİP

İzmirliler laf kalabalıklarından bıktı. İzmir sorunlarından kurtulmak için her imkana sahip. Deniz burada kum burada ticaretin kalbi buradadır. Fakat ortada yönetim boşluğu kendi menfaatine düşmüş bir yerel yönetim vardır.


İzmir’in geleceğini düşünen yoktur. Çocuklarımızın torunlarımızın kaygılarını düşünen yerel yönetim yok, iktidar da yok. Aydınlık gelecek bizim vefa borcumuzdur. Bu nedenle MHP İzmir’e taliptir. İzmir Hasan Tahsin’in fedakarlığı Mustafa Kemal’in cesaretini temsil etmektedir. MHP İzmir’e hizmetkarlığa isteklidir.

Ekonomik rahatlığın teminatı, üretken çalışkan belediyeciliğin adresi MHP’dir. İzmir’i umuda çağırıyoruz, İzmir’İ birliğe çağırıyoruz barışa kardeşliğe özel hayata saygıya çağırıyoruz. İzmir’in sorunlarını çözecek hizmetlere çağırıyoruz.

İzmir’de CHP ve AKP’yi silkeleyip atacak mı, İzmir MHP diyecek m? Bu uğurda mücadele edecek misiniz'


30 MART MİLATTIR

Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı vardır. Mazlumlar mağdurlar muhtaçlar vatanseverler, milli vicdanlar millet sevdalıları düşkünler yetimler boynu büküler hepsi birden MHP’ye umut bağlamıştır. Vatanın her köşesinde ‘artık yeter’ deniyor. Türkiye’nin düzlüğe çıkması için 30 Mart altın fırsattır. Tehlikelerin alt edilmesi için 30 Mart milattır. 30 Mart’ta AKP mumu sönecektir. Palavra iktidarı kepengi indirecektir. AKP siyasi tarihin dehlizlerine gömülecektir. Hukuksuzluğun egemenliği, küstahlığın hükümdarlığı geri gelmemek üzere bitecektir. Türkiye 30 Mart’ta huzura uyanacak İzmir belaları def edecektir. 30 Mart ihanetin başına çuval geçirme tarihidir. Parlak yarınlara bir ve beraberce ulaşmanın başka yolu gözükmemektedir. MHP’nin her ferdi vatan bayrak millet sevgisinde buluşmuştur.


ADIMIZ BELLİ GİDECEĞİMİZ YER BELLİ

Biz Türkiye için gerekirse tüm gemileri yakarız İzmir için tüm zorlukları yeneriz, vatanımız için gerekirse candan, yardan vazgeçeriz.Onun bunun iftirasından çekinmeyiz. Adımız belli sanımız belli geldiğimiz yer belli gideceğimiz kutlu gaye açıktır. Her sayfamız şeref şanla doludur.



ONLAR BİZİ ANLAYAMAZ

İnancını siyaset ve ticaret malzemesi yapan münafıklardan olmadık bundan sonrada kesinlikle olmayacağız.Banka hesaplarını manevi zenginlikten üstün tutanlar kuşku yok ki bizi anlayamaz. Biz ne istiyorsak ne arıyorsak önce Allah’tan sonra milletten dileriz. Bunun dışındaki her yol bize en yüksek dağ dorukları kadar ötedir. İşte Milliyetçi hareket budur.

ESKİ BÜROKRAT TAŞER

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özftura’nın yıldız bürokratları arasında yer alan Murat Taşer, Özfatura döneminde EVKA’ları yapan Ege Şehir Planlama Şirketi’nde görev aldı, İZELMAN Genel Müdürlüğü yaptı. Taşer, 1995 yılındaki genel seçimlerde MHP İzmir İkinci Bölge ikinci sıradan milletvekili adayı gösterilmişti. Taşer,iki yıldan bu yana Ege-Koop’un proje merkezinde görev alıyordu. Taşer’in merhum Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş ile yakın olduğu biliniyor.


Genel Başkan Devlet Bahçeli, sahneye davet edilen belediye başkan adayları ile hatıra fotoğrafı çektirdi, salondakileri selamladı.


İŞTE MHP'NİN ADAYLARI!
İzmir Büyükşehir Belediyesi: Murat Taşer

Aliağa: Serkan Acar

Bayındır: Mümtaz Almışlar 

Bayraklı: Mehmet Toptaş

Bergama: Özkan Karadiken

Beydağ:Alaattin Topçu

Bornova: Erol Bahtiyar

Buca:Levent Çizmel

Çiğli: Mehmet Yalçın Dilaveroğlu

Dikili:Halis Devecioğlu

Foça: Serdar Mersin

Gaziemir: Köksal Koç

Güzelbahçe: Hasan Berrak

Karabağlar: Cihan Demir

Karaburun: Ogün Dönmez

Karşıyaka:Lüftü Kılıç

Kınık Rıza Dönmez

Kiraz: Saliha Şengül

Konak Adil Özyiğit

Menemen: Ahmet İncesu 

Narlıdere: Umut Göl

Selçuk: Levent Görür

Ödemiş Mehmet Yılmazer

Tire: Hasan Çağlı

Torbalı: Yurdadoğ Mutlu

Urla: Hüseyin Akgül

Balçova, Çeşme,Kemalpaşa, Menderes ve Seferihisar ilçe başkanları ise açıklanmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası