Ege Postası
Geri

CHP Bayraklı İlçe'den 'Gürsel Doğru'ya tepki

CHP Bayraklı İlçe 'çakma adaylara' karşı savaş açtı. İlçe Sekreteri Cemalettin Alper 'adaylık başvurusu bile yapmayan isimlerin, başka adaylar lehine adaylıktan çekiliyorum türünden açıklamalarının kamuoyunu yanıltmaktan başkan bir işe yaramadığını vurguladı
CHP Bayraklı İlçe'den 'Gürsel Doğru'ya tepki
Haberler / Yerel Politika
28 Aralık 2013 Cumartesi 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- CHP Bayraklı İlçe Sekreteri Cemalettin Alper, açıklama yaptı: Alper “dün bazı gazete ve internet haber sitelerinde Bayraklı Belediyesi'nde memur olarak çalışan Gürsel Doğru’nun basın yolu ile kamuoyunu yanıltıcı açıklamalar yapmasında dolayı partimizin adı kullanılarak alet edilmesi Cumhuriyet Halk Partisi olarak kabul edebileceğimiz bir şey değildir.” Diyerek kamuoyun yanıltmakla suçladığı Gürsel Doğru’ya tepki gösterdi.

“ADAY ADAYI DEĞİL BELEDİYE ÇALIŞANI”

Alper Konuşmasına söyle devam etti; “CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Gürsel Doğru’nun aday adaylığından çekildiği haberlerini hayretle izlemekteyiz. Sayın Doğru’nun İlçe Başkanlığımızda Belediye Başkan adaylığı için herhangi bir girişimi olmadığı, İlçe Başkanlığımızda yaptığımı evrak kontrollerinden anlaşılmaktadır. Belediye yetkililerinden bu konu ile ilgili yaptığımız görüşmede Belediyedeki görevinden istifa etmediği ve çalışmaya devam ettiği bilgisi tarafıma bildirilmiştir.

“ADAY ADAYLARIMIZ BUNLARA ALET OLMASIN”

Durum böyle iken, CHP üyesi olmayan ve aday adaylığı için gerekli işlemleri yapmamasına ve gerekli şartların oluşmamasına rağmen, çıkıp adaylıktan başka bir aday lehine çekildiğini ifade etmesi hem partimizdeki barışın sekteye uğratan bir eylemdir hem de kamuoyunu kandırmaktan başka bir şey değildir.
Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olan sevgili üyelerimizin yaptıkları siyasi çalışmalarda kendilerine öncelikle dürüstlüğü ilke edinmiş üyelerdir. Savundukları fikirler, taşıdıkları misyon itibarı ile kamuoyunu yanıltacak açıklamalara diğer aday adaylarımızın alet olmamasını Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Yönetimi olarak istiyoruz. Gürsel Doğru ile ilgili İlçe Başkanlığımızın yaptığı araştırmalar sonucunda partimize herhangi bir üyeliği olmadığını kamuoyu ile paylaşıyoruz'.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası